Трите зодии, на които новолунието на 24 март ще донесе голяма промяна

луна новолуние небе
Снимка: iStock

Ако сте родени под влиянието на земен знак, предстоящото новолуние ще засегне някои чувствителни аспекти от живота ви. Това обаче не означава, че преживяването ще бъде негативно, дори напротив – опитът може да бъде невероятно подмладяващ и проницателен, ако желаете да отворите ума си за всички възможности.

Като се има предвид, че новолунието е точката в лунния цикъл, когато сте окуражени да си простите за минали грешки и да започнете отначало, това новолуние вече е изпълнено с надежда.

Новолунието този март е в тригон (образува се, когато планетите са под ъгъл 120 градуса, има позитивен аспект) със земния и отдаден Сатурн, като ви осигурява известна емоционална стабилност, докато вървите напред. То също така привлича много любов и изцеление във вашия живот, като заедно с Венера – планетата на романтиката и обичта – формира тригон с емоционалния Плутон, приключенския Юпитер и енергизиращия Марс, както и секстил (образува се, когато планетите са под ъгъл 60 градуса, има дискретно действие) с фантастичния Нептун.

Да не забравяме, че това новолуние е в Овен – най-страстният, състезателен и мотивиран знак от зодиака. 

Разберете кои три зодии ще се почувстват най-предизвикани от предстоящото новолуние, което настъпва на 24 март в 06:16.

Към зодиите >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти