Това са трите най-мързеливи зодии

почивка мързел жена
Снимка: iStock

Всички заслужаваме да помързелуваме от време на време. Но за някои хора излежаването не е просто награда след тежък работен ден, а начин на живот.

Разбира се, да бъдеш определен за мързелив не е точно комплимент, но почти постоянното желание да вдигнеш крака и да се отпуснеш може да не е изцяло по твоя вина. Вярвате или не, има някои зодии, които просто са мързеливи по природа, така че ако това ви звучи познато, може да сте една от тези три зодии, за които разказва Bustle.

Но дори да сте сред тях, това не означава, че нямате амбиция или мотивация. Според астролога Брандън Лий (известен още като @brandynlee1 в TikTok), тези зодии са спечелили титлата си на най-мързеливите, защото или отказват да се придържат към рутина, обичат да делегират задачи на други хора или избягват да напускат дома си колкото е възможно.

Като се има предвид това, техният стремеж се проявява в други форми като пътуване и грижа за другите, което означава, че няма причина да се срамувате от вашия слънчев знак. Така че следващия път, когато някой ви нарече мързелив, може да обвините зодията си – стига да сте един от тези три знака.

Вижте в галерията тук кои са те:

Най-мързеливите зодии

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти