Тези зодии се отегчават най-лесно във връзка

двойка любов връзка
Снимка: iStock

Докато някои зодиакални знаци обичат да създават предсказуем уют с партньора си, други имат нужда от повече разнообразие в любовния си живот. За зодиакалните знаци, които се отегчават по-лесно във връзка, няма нищо по-лошо от петък вечер, прекарана у дома, или бавна разходка около фермерски пазар в неделя. Тези хора се нуждаят от малко повече действия, за да останат заинтересовани.

Разбира се, има много фактори, които влияят на това как се чувствате в една връзка, и вашият зодиакален знак се смята за един от тях. Разглеждайки своята управляваща планета, можете да добиете представа какво цените и какви черти трябва да откриете в партньора си, за да сте щастливи, казва за Bustle Моли Кардинал, професионален астролог.

Ако вашият знак е управляван от Марс например, ще искате много вълнение, забавления и свежи преживявания – без тях няма да се чувствате като себе си.

Напълно нормално е да има моменти на скука в една връзка. Не всеки ден може да бъде вълнуващ и е необходима работа, за да запазите жива искрата. Но ако сте една от зодиите, които лесно се отегчават, скуката може да е малко по-дълбока. За тези моменти Моли Кардинал съветва да планирате повече нощни срещи, забавни пътувания или общо посещаване на курс.

Вижте в галерията кои са четирите зодиакални знака, които са най-склонни да се отегчат в една връзка:

Зодиите, които се отегчават най-лесно във връзка

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти