Тази нощ настъпва Лунно затъмнение - на кого то ще донесе късмет и на кого опасност?

луна
Снимка: Istock

В нощта на 16 срещу 17 юли (в 0.30 ч.) ще настъпи лунно затъмнение в Козирог. Този небесен феномен ще бъде видим в повечето части на Европа и Азия, в Австралия, Африка, Южна Америка, Антарктика, на територията на Тихия океан, Атлантическия океан и Индийския океан.

Лунното затъмнение е свързано с несъзнателните реакции на хората. Това е частично затъмнение, така че то ще има по-голямо влияние върху отделни хора. Това затъмнение в съединение с Плутон повишава интензивността на емоциите.

Въпросите, свързани с работата, личните цели и взаимоотношенията ще излязат на преден план. В това време ще бъдат определени перспективите за следващите шест месеца.

Ситуациите от този период могат да наложат преглед на нашите подходи към делата ни и коригиране на жизнените стратегии. Това време показва ясно онези области от живота, които трябва да бъдат приоритетни, и тези, които трябва да бъдат променени или завършени.

Това затъмнение може да доведе до трудности в кариерата, семейния и домашния живот, във взаимоотношенията с близки и любими.

През този период могат да възникнат проблеми, дължащи се на предишни грешки. Сега най-добрата тактика ще бъде гъвкавост, скромност, опора на интуицията, умението да се спазват законите и правилата и спазване на високите духовни стандарти.

Лунното затъмнение е активно в емоционалния план, така че се опитайте да намерите мирни начини за емоционално освобождаване и не реагирайте на провокации, за да избегнете конфликти.

За кого е опасно това затъмнение?

Това затъмнение е потенциално опасно за тези, които са склонни към вътрешни преживявания и имат емоционална нестабилност. Трябва да обърнат голямо внимание тези знаци, които ще са най-засегнати от затъмнението – Стрелец и Близнаци.

Също така, не особено ще им върви на Овен, Рак, Везни, които също трябва да бъдат много внимателни и предпазливи по всички въпроси.

За Овен са възможни промени в работата, докато за Раците са възможни промени в отношенията и брака.

А за Козирога дните около това затъмнение и през следващите две седмици могат да се появят както сериозни проблеми, така и много изгодни възможности.

луна
Снимка: Istock

На кого лунното затъмнение ще донесе късмет?

Най-голям късмет ще имат Телец и Дева, те могат да очакват промени в живота си към по-добро, както в работата, така и в личните дела.

На Водолеите, Скорпионите, Лъвовете и Рибите се препоръчва  да държат под контрол емоциите си, да не се влизат в конфликти, да не обръщат внимание на провокациите и да не рискуват.

Затъмнението е опасно време, защото хората са склонни да вършат действия, за които по-късно могат да съжаляват. Тези дни е по-добре да не се вземат важни решения и да се следват знаците на съдбата и развитието на ситуацияте около тях. Струва си да почакате около седмица след лунното затъмнение, след което отново ще можете да заживеете в предишния ритъм.

Добрата черта на затъмненията се заключава в това, че събитията и ситуациите, които се случват по това време, ни придвижват напред. И ако имате някакъв проблем, то той ще бъде решен в рамките на няколко дни. Това особено важи за отношенията и любовта. Вероятно остарелите ви взаимоотношения ще приключат.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти