Световно известният астролог Линда Гудман за мъжа Рак

мъж
Снимка: iStock

Той е мил, грижовен, чувствителен. Това е неговият начин да достигне до дълбините и на най-обърканото сърце.

Дълбоките му емоции му позволяват да разбере промените в интимния свят на неговата любима и как тя изразява себе си. Съпричастността му обаче изисква неговата половинка също да разбира смяната на настроението му.

Какво да очаквате:

Той приема връзките сериозно и за него няма шеги в любовта. Негов приоритет е щастливото семейство. Той е готов да изгради, поддържа и жертва всичко, за да запази мира и хармонията под семейния покрив. Без значение дали е само гадже или съпруг, той ще се грижи за вас, ще ви топли в студените нощи, ще ви пази от дъжда и ще споделя живота си с вас. Когато е влюбен, ще ви обича с всичко, което има и на което е способен.

Той е лоялен и отдаден любовник, ще ви следва във всичко, независимо дали сте на 20 или 80 години.

Почувства ли се сигурен с любимата си, ще ѝ разкаже историята на живота си, която е пазел внимателно дълго време.

В леглото той е чувствен любовник, който ще ви задоволи на най-високо ниво. С този мъж сексът, любовта, грижата и въображението вървят ръка за ръка.

мъж
Снимка: iStock

За какво да внимавате:

Може да стане много обсебващ, защото за него това е начин да покаже любовта си.

Това е може би най-емоционалният и чувствителен знак от зодиака, затова и сменя често настроенията си.

Никога не казва директно какво иска и е способен да чака дълго, докато сметне момента за подходящ да изрази намеренията и желанията си.

Интересува се какво мислят хората за него. Мрази да губи и на моменти е прекалено мнителен и предпазлив.

Ако ви види да говорите с някой симпатичен познат, може да стане подозрителен, което се дължи на неувереност.

Какво да очаква всяка зодия от сезона на Рака

Вижте как си подхожда мъжа Рак с жените от всяка зодия:

С жена Овен: Първоначално представителката на зодия Овен ще си помисли, че той е амбициозен и търсещ самоусъвършенстване. Това е само прикритие, той не иска тя да види нежната му страна. Връзката между двамата е отлична за краткосрочна афера, но тя лесно ще се умори от индиректния начин, по който той се справя с живота, вместо просто да се впусне в него.

С жена Телец: и двамата се нуждаят от нежност, както и от време, за да разкрият сексуалните си тайни. Фантастичниятсвят на жената от зодия Телец интригува представителят на Рак, докато изследването на неговите фантазии може да отнеме цял един живот. И двамата ценят изпълненото с топлина партньорство, единственият тест за връзката им са дните, в които и двамата са разстроени от нещо.

С жена Близнаци: чувствителният Рак кара жената Близнаци да се чувства уважавана и ценена, поне за кратко. Но все пак той е домошар и обсебващ, докато тя е екстровертен тип, флиртаджийка, която се нуждае от пространство. Връзката им може да се основава само на физическо привличане и ще е твърде кратка.

С жена Рак: еднакво уклончиви са, особено когато става дума за личните им страхове и желания. И двамата се боят от отхвърляне повече от всичко друго, така че отварянето един към друг може да отнеме време. Ако двамата съумеят да създадат връзка, физическото щастие ще бъде най-магичното изживяване.

мъж
Снимка: iStock

С жена Лъв: той често е тих, тя е страстна, жизнена и бляскава.  Той е въодушевен от нейната дива природа и нужда за абсолютна честност и лоялност. Възможна е страстна любовна афера, единственият проблем за представителката на зодията би била нуждата му да се оттегли на спокойствие, докато тя предпочита да бъде навън всяка нощ.

С жена Дева: тя ще се почувства комфортно в грижовната му прегръдка. Девата обича да бъде желана, но неговите настроения и непредсказуемост може да бъдат твърде дезорганизиращи за нейния методичен свят. Ако тя го допусне достатъчно близо до сърцето си, връзката ще просъществува дълго.

С жена Везни: необичайна комбинация от сексуална подправка и мистично привличане, двамата са омагьосани от различните си светогледи. Отлични дългосрочни възможности, но жената Везни може да намира за трудно да се справи с промяната на настроенията на Рака.

С жена Скорпион: двамата се възхищават на дълбоките си души, и двамата копнеят за физическа и емоционална близост, осигуряват си един на друг много отдадена компания. Връзката е с голям потенциал, но той може и да не е толкова страстен и див, колкото тя се надява. 

Хороскопът за ЮЛИ 2022

С жена Стрелец: това определено не е от най-лесните и хармонични комбинации. Той е любител на домашното огнище, докато тя не е точно типът, който ще изкарва свободното си време, приведена над печката. Но нещата биха могли да се получат, ако той приеме да бъде център на дома, докато тя покорява върхове в кариерата си. Комбинацията е вдъхновяваща сексуално, но жената Стрелец не трябва да забравя, че той винаги търси в жената до себе си образа на майката.

С жена Козирог: противоположни знаци, които са привлечени един от друг като пеперудите от светлината, но и също толкова лесно изгарят. Много секси, екстремно сериозна връзка, която обаче няма да продължи дълго.

С жена Водолей: може да се получи добра сексуална връзка, ако Ракът приеме, че за жената Водолей приятелството е по-важно от това да бъдат двойка. Мъжът Рак е “мъж за една жена”, когато приятелите на жената Водолей се появят за по кафе, може да възникнат проблеми, защото той ще реши, че тя не е само и единствено негова. Връзката между двамата е основана на страхотно сексуално привличане, но рядко би могла да бъде дългосрочна.

С жена Риби: страхотен сексуален баланс между Риби и Рак. Тя е вдъхновена от ритъма на неговата чувствителност и вариращи настроения. Той обожава нейната женственост и склонността ѝ да се адаптира към неговата непредвидимост. Единственият проблем е нуждата му да бъде с образа на майката и нейната нужда да има герой.

мъж
Снимка: iStock

За още полезни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти