Създадено за RESCUE®

Смешен хороскоп за месец април

усмивка
Снимка: Thinkstock

Април е месец, в който шегите са напълно позволени! Защото вече е пролет, всички сме в добро настроение и имаме нужда от повече смях и усмивки.

Със закачливо намигане ви представяме какво предстои за вашия зодикален знак - насладете се на смешния хороскоп за април:

ОВЕН

Предстоящата 2018 година, Овни, направо ще ви стопи лагерите от работа. То ще са проекти, задачи, срещи, търчане – добре, че сте Овен, а не Рак, че не ни се мисли как щяхте да се справите с това напрежение. Но вие нямате проблем – тук ще се блъснете в стена и ще я срутите (буквално), там ще нанижете някого на рогата си – абе, елегантни сте си, и това е.

Все пак, наясно сме, че и вие имате нервна система и тя е видима дори с невъоръжено око – достатъчно е някой да ви ядоса и нервната ви система започва да пулсира по врата и челото. Та, нашият съвет е: когато ви се натрупа работа тази година, да си успокоявате нервите с капките Rescue, защото човешкият живот все пак е ценен и не е хубаво да трепете народа само защото ви е малко натоварено в офиса.

Помислете си и за някакво разсейващо занимание, като например бокс или скачане с бънджи, а може и двете едновременно – сигурни сме, че ако някой може да измисли нов спорт в комбинация от тези два, това ще сте само вие.

s
Снимка: Thinkstock

ТЕЛЕЦ

Оставете кроасана с шоколад, ако обичате, и опитайте да чуете, защото новините за вас са, че през 2018-та ще настъпят така желаните промени в професионалната сфера за вас. АМА ОСТАВЕТЕ ГО ТОЯ КРОАСАН, ДЕ.

И така. Най-накрая, с много зор, борба и инат – като истински катър, ще достигнете до неподозирани върхове, за които дори не сте си и мечтали. Например Черни връх (станцията на метрото имаме предвид, никой не си въобразява, че наистина ще побиете копито към планината). Вашият стремглав възход ще ви кара да се чувствате невероятно, като на абитуриентски бал – ехее, кога бяхте на Лъвов мост, кога стигнахте до Черни връх! То си е наистина невероятно! Овладейте обаче телешкия си възторг, защото злонамерени познати може да се опитат да се възползват от вас и да ви поискат... ПАРИ НАЗАЕМ.

Ето, пак загризахте тоя кроасан – човек ще реши, че живеете заради едните пари и едната храна. А всички знаем, че това не е така – все пак културата, изкуството също ви влекат... откога не сте ходили на театър, в тоя ред на мисли? От 16 години? Разбираме.

И така, за да не ви потънат гемиите, когато някой ви завлече с голяма сума пари, пийте си капките Rescue – не, че хората няма да ви завлекат, но поне няма да ви пука.

Любовта също ще е на ниво – на минус 1 по-точно. Много ще ви се иска, ама няма да имате желание, което е ваше извечно състояние. Айде, изяжте го сега тоя кроасан най-накрая, за да се куртулисате.

s
Снимка: Thinkstock

БЛИЗНАЦИ

2018 ще е истинско изпитание за всички Близнаци – както всяка година всъщност. Поради вродената ви логорея и желание да огреете и да се изкажете навсякъде – от Айтос до Сандански, е твърде вероятно да си докарате хронична умора и схванат език. А какво е Близнак със схванат език? Едно невротично същество, което подскача, ръчка хората в ребрата, а после се опитва да им фъфли нещо неразбираемо, докато жертвата отчаяно се опитва да се отскубне от хватката му. Ако не искате да изпадате в такива неудобни ситуации, решението е 5 капки Rescue дневно – отвързват езика, успокояват нервите и отново можете да бръщолевите нонстоп по 24 часа, дори и да няма кой да ви слуша (дори кучето се прави на заспало, когато дойдете да го галите по ушите). Въпреки че това кога ли ви е притеснявало? Точно така – никога.

s
Снимка: Thinkstock

РАК

Раци, много внимавахме, докато гледахме какво са ви подготвили звездите, за да не вземете да се депресирате, да се разревете, да се обесите... въобще, много е сложно с вас. Истината е, че годината ви ще е съвършено нормална и хубава, но вие сте толкова черногледи (и кривогледи), че като ви кажем „работа“ си представяте „каторга“. Ако ви кажем „любовни промени“, си представяте „самота, която трябва да удави в бутилка водка“.

Тааа, 2018-та ще е ХУБАВА година. Хубава. Седнете и престанете да хълцате - хубава казахме! Всичко ще ви е наред, ще сте здрави, ще имате пари – ако не ги изхарчите за алкохол и антидепресанти, близките ви ще ви обичат – ама истински, не фалшиво, както винаги ги подозирате. Все пак, вземете си един-два кашона капки Rescue, даже най-добре Rescue Good Night за тежките вечери и Rescue пастили за още по-тежките утрини, че с тая богата и сложна душевност, като черна дупка, всичко е възможно. И лятото гледайте да идете на санаториум на морето, малко да подишате чист въздух, да се поровчите в пясъка... такива, терапевтични неща. Не, не казваме, че сте ЛУДИ... айде, пак се разревахте. Довиждане, и ние не издържаме вече!

Снимка: netinfo

ЛЪВ

Невероятна година очаква Лъвовете. Всичко онова, което искахте да ви се случи миналата година, ще ви се случи тази. Ама сте забравили какво сте искали? Еее, не отговаряме за това – вие се радвайте, че въобще нещо ви се случва, защото ако не ви се случваше, щяхте да сте едни умърлушени Лъвове, с проскубана грива, които стоят и се пропиват от нещастие. Та, да си дойдем на думата – ще ви се случат НЕЩА, най-вече в любовен аспект. Под НЕЩА имаме предвид както много връзки, така и опасност от полово предавани болести. Така че – бъдете малко по-умни и ползвайте предпазни мерки, защото после се почват едни дълги терапии, едно борене на инфекции... не си е работа. И понеже вие едва ли ще се вслушате в съвета ни – дръжте едни капки Rescue на нощното шкафче. Те от полова болест няма да ви опазят, но ще ви помогнат да превъзмогнете факта, че сте пипнали нещо.

s
Снимка: Thinkstock

ДЕВА

Деви, каква съдбоносна година е тази. Сами усещате, че времето за промяна е дошло и най-накрая ще трябва да преподредите чекмеджето с чорапи по нов начин. По формата на ШАРКАТА. Знаем, че е стресиращо за вас да правите толкова историческа стъпка, но все пак човечеството се развива, хората скоро ще летят до Марс, така че – погледнете по-леко на живота и ги подредете тия чорапи в синхрон с новата реалност.

Всичко ще е наред, а ако все пак се усетите нервни и ядосани от липсата на ред вкъщи, посегнете първо към капките Rescue и след това – на живота си. Всичко има решение, дори и подреждането на бурканчета с подправки по цветове. И когато най-накрая всичко е изчистено, подредено, натъкмено, изчистено, избърсано и СТЕРИЛИЗИРАНО, позволете си глезотията да изпиете една чаша вино.
Сяяяя... Дева, Дева, ама и вие душа носите! (гледайте само да не капне капка върху масата, че ще иде цялото удоволствие, и пак ще търкате с белина цяла нощ, и ще се изнервите, и ще ви избият онези плюски по врата).

s
Снимка: Thinkstock

ВЕЗНИ

Боже, каква година, уважаеми Везни. Дава ви всичко в изобилие, а вие, понеже сте най-нерешителните хора в зодиака, стоите и се пулите, и не знаете какво да правите. Ето това се нарича парадокс – съдбата дава, а вие не можете да вземете.

Кое да избера? Пържола или пиле? Ами холестеролът? Я по-добре салата... Да почна тази работа, или да не я започна? Ма аз как ще ставам толкова рано сутрин... а и е толкова далече... абе я да си почакам някое друго предложение. Този мъж или онзи? Ама аз харесвам ли ги наистина? Тази жена, или онези двете? НАВЕДНЪЖ или поотделно? Ох, по-добре да си взема котка... Ама котката не пуска ли косми?

Въобще, Везни, вие сте най-големите клетници във Вселената. Направо не знаем какво да ви препоръчаме, освен да си пиете Rescue капките всеки ден, че от толкова блещене и чудене започвате и да се стресирате и съвсем се смахвате. Добре, че дишането е вроден рефлекс, че не ни се мисли как щяхте да вземете решение кога да вдишате и кога – да издишате.

Иначе звездите са благосклонни и имате шансове за успех в много области, но от вас, все пак, се иска известно съдействие – поне станете от това легло, размърдайте се малко... и хванете тоя живот за рогата!

s
Снимка: Thinkstock

СКОРПИОН

Силни, сексапилни, издръжливи и тайнствени – това се твърди за повечето Скорпиони, и на всичкото отгоре си го и вярвате. Само да ви кажем – нито сте толкова тайнствени, нито сте толкова издръжливи – само така си мислите. Тази година за вас ще е малко по-сложна, защото ще трябва да смъкнете малко егото – ужас, и нас дори ни е страх, като го пишем... Но, все пак, все още няма умрели заради малко свиване на егото, повярвайте ни.

Съвсем вероятно е да попаднете най-накрая на някого, който няма да ви се върже цялата поза и ще ви отсвири – тогава ще научите по трудния начин, че не може да водите всички за носа и да ги командорите. Както се казва – всеки си намира майстора. Знаем, че ще е много болезнено, и ще ви идва да се самоотровите с жилото си осемдесет пъти, но това не е решение. Просто си надвийте малко характера и идете обяснете на обекта на чувствата си колко много го харесвате. Все един път в тоя живот трябва и вие да направите първата крачка! Ако ви трябва подкрепа – изпийте няколко капки Rescue за отскок и давайте смело! А ако жертвата се опъва... напръскайте я с Rescue спрей и моментално ще омекне. Боже, това ще е толкова във ваш стил...

Снимка: netinfo

СТРЕЛЕЦ

Стрелците най-накрая ще имат година, наситена с емоции - много пътувания, невероятни дестинации, свързани с дълги полети. Много обичате дългите полети, в които с часове стоите заковани на малка седалка с размерите на вакуумна тенджера и усещате как ви изсъхват очните ябълки от гадни въздух, нали?

И ние така си мислехме.

Не знаем какво друго да ви препоръчаме, освен да се снабдите с капки Rescue и да си пийвате малко, докато летите – имаме предвид да пийнете капките, а не 15-тото голямо уиски, което абсолютно безскрупулно си поръчвате на нещастната стюардеса, сновяща цял полет между бара и вашата седалка.

Освен това, не знаем дали ви е хрумвало тази авангардна идея, но - купете си някоя книга и пробвайте да почетете, вместо да пиете. Знаем, че не ви е хрумвало, но по света има много хора, които се справят със скуката от дългите полети с четене, а не с наливане. Честно!

s
Снимка: Thinkstock

КОЗИРОГ

Здравейте, рогати Козирози. Ако обичате, надигнете глава от спестяванията, които броите за осми път днес, защото идваме да ви съобщим, че 2018-та ви е подготвила голям късмет. АМА ГОЛЯМ. С пет нули – понеже знаем, че ще попитате. Само че за тази цел малко трябва да се поприведете в човешки вид. Махнете тоя мустак – това и за жените се отнася. Турете едно токче, едни чепици, малко по-модерни от тези на баба ви, които доизносвате от зор да не изхарчите 50-100 лева за нови. Вярно е, че по дрехите посрещат и по акъла изпращат, но все пак, за да има въобще посрещане, е добре да не приличате на нещо, изпълзяло от канала.

След като се поочовечите на външен вид, започнете да работите и по характера. Малко по-мило, едно "Здравейте", "моля", "ако обичате" вършат чудеса, да ви кажем. Въобще, гледайте да не си дуднете под носа и да се ходите като борсук, а бъдете малко по-ведри. Малко казахме, не искаме чудеса.

А по отношение на големия късмет с пет нули – вие тези неща си ги умеете, дори не знаем как, но парите явно ви надушват (което ни напомня да ви кажем да се къпете по-често!) и пристигат с бързия влак от Горна Оряховица право в джоба ви. Не се напрягайте, ако влакът има леко закъснение – ударете едни капки Rescue и го изчакайте. Защото ако не друг, поне влаковете с пари винаги спират на вашата гара.

s
Снимка: Thinkstock

ВОДОЛЕЙ

През 2018 всичко за вас, представители на зодиакалния знак Водолей, ще бъде „най-, най-, най-“, но не бързайте да се радвате! Звездите имат предвид ВСИЧКО! От най-дебел, най-уморен и най-недоспал до най-изнервен.

А знаете ли какво е изнервен Водолей? Нещо като развалено червено копче за пускане на бомба – не знаеш кога ще се активира и върху кого ще падне. Добре е да се снабдите с телефона на някой психотерапевт, ако са останали такива, които искат да ви изслушват, а ако не са останали – дано имате под ръка Rescue, защото друг изход нямате. Помислете за временно оттегляне в планината - сред диви кози и мухоморки, където никой няма да ви чува, когато крещите (освен мечките, но като ви знаем какви сте, нищо чудно и тях да изпъдите). Лятото е чудесен сезон за построяване на бивак около езеро на 2000 метра надморска височина и общуване с природата за няколко месеца. Само не си забравяйте капките Rescue, че както се казваше в оня виц, не се знае заекът дали няма пак да е без шапка и да ви изнерви!

s
Снимка: Thinkstock

РИБИ

Здравейте, шарани, гупи и вие, златни рибки. И тази година, както всяка друга, нонстоп ще се чувствате виновни, обидени и наранени. Въобще, вас и Раците кой ви е правил такива не знаем, но ако го намерим, ще го удавим в първия вир. И през 2018-та ще сте все така нерешителни, колебливи и няма да си отстоявате правата, което е чудесна новина за всички, които ще се опитат да се възползват от вас.

Чували ли сте за едно изобретение на новото време, наречено трудов договор и заплата? Знаехме си, че не сте. Значи – ако някой ви предложи поредната артистична и много яка работа, не бързайте да си късате хрилете от възторг, а го попитайте кога ще подпишете трудов договор и посочете сметка, на която да ви превеждат заплатата. Заплатата е онова нещо, дето никога не сте го виждали.

И когато най-накрая успеете да станете като нормалните хора, с договор, заплащане на труда и нормални отношение с работодателя, пийнете си едни капки Rescue, защото, сигурни сме, от толкова радост, ще забравите да дишате. Даже помолете някой приятел да ви напръска отгоре с Rescue спрей, да не ви вземете да се вкочаните от толкова радост!

Снимка: netinfo

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти