Слънце, Венера, Меркурий и Нептун в знака на Риби: предстои ни интересна седмица, изпълнена с вдъхновение за нови проекти

Прогнозата за следващата седмица акцентира изключително върху знака на Рибите - четири планети се движат в него - Слънце, Меркурий, Венера и Нептун. Времето е подходящо за повече пребиваване сред природа и особено около вода; това може да са занимания с плуване или други водни спортове и процедури, но със сигурност през този период благотворното и лечебно влияние на водата ще се усеща както на физически, така и в емоционален план.

планети астрология хороскопи
Снимка: Thinkstock

Времето е подходящо за занимания с медитации, визуализации и всякакви практики с по-духовен характер, които ви привличат- сега те ще са по-ефективни от обикновено. За творците периодът е добър - носи вдъхновение.

Изкуството по принцип  има благотворен характер, така че колкото повече присъства в живота ви под каквато и да е форма - като посещения на изложби, театри и т.н , през занимания като хоби или пък професионално, толкова по-добре. Периодът с толкова планети в  Риби е особено подходящ за изразяване на чувства и споделеност, за романтика в партньорските ви отношения. Съвпадът на Венера с Нептун на 21-ви, сряда, акцентира точно върху тази тема.

планети космос
Снимка: Thinkstock

В началото на седмицата, още във вторник, е възможно да изпитвате повече нервност и да сте напрегнати - Луната в Овен се съединява с Уран и прави квадратура към Плутон. Добре в този случай ще ви се отразят занимания със спорт, йога или ако имате възможност - качете се в планината.

В края на седмицата Венера и Марс правят нехармоничен аспект - възможни са конфликтни ситуации и неразбирателство в партньорските ви взаимоотношения, за това бъдете внимателни в тази сфера и се стремете да не проявявате грубост.

планети
Снимка: Thinkstock

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти