Слънце в Стрелец - време за финализиране на важни задачи и себеусъвършенстване

Това, което се случва през предстоящата седмица, е преминаването на Слънцето в знака на Стрелеца, където вече се движат Меркурий и Сатурн.

Имайте предвид, че от самото начало на месец декември Меркурий отново става ретрограден, за това е подходящо до края на ноември да довършите важни дела, свързани с документация, сделки, преговори или подписване на договори, както и покупки. До края на месеца Меркурий също така прави хармоничен аспект с Уран и съвпад със Сатурн - много подходящо време за всякакви интелектуални дейности, научна работа, както и за оформяне и довършване на това, което е започнато.

планети астрология хороскопи
Снимка: Thinkstock

Все още е активна и напрегнатата конфигурация на Марс и Плутон - не правете ремонти в този период и не се опитвайте в отношенията с околните да се налагате силово и на всяка цена, тъй като може да влезете в конфликтни ситуации и няма да спечелите.

При наличието на все повече планети в Стрелец, акцентът преминава върху този зодиакален знак и качествата, които той носи - стремеж към себеусъвършенстване и себеразвитие, обучения, пътувания и разширяване на възгледите и гледната ви точка за света, тъй като тя формира реалността, в която живеете.

Възможни са повече контакти, работа и отношения, свързани с чужбина през посочения период. Бъдете по-прецизни в думите си обаче и обръщайте повече внимание на детайлите - все пак Меркурий в Стрелец поради фокуса си в голямата цел може да се препъне от малките камъчета по пътя.

планети
Снимка: Thinkstock

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти