Слънце в Скорпион: чакат ни романтични преживявания!

планета космос венера
Снимка: Thinkstock

Слънцето, което отговаря за нашите таланти, начини за изява и съзнателни желания ще преминава през знака Скорпион от 23.10. до 22.11.

Престоят на Слънцето в знака ще насочи вниманието на повечето от нас към някоя от сферите управлявани от него. Знакът Скорпион отговаря за дълбочината в отношенията, драмите, големите промени, работата с чужди пари, инвестициите, кредитите, манипулациите.

През периода е възможно да обърнем сериозно внимание на финансовото си състояние, като изтеглим кредит, успеем да погасим такъв, попаднем на хора, които да вложат средства в наш проект.

Заради ретроградните Венера (от 06.10 до 16.10.) и Меркурий (от 17.11. до 07.12.) през периода не ни се препоръчва да започваме нови дейности, да правим важни за нас инвестиции.

Трите зодии, които ще открият любовта през 2019 година

В личен план разположението на Слънцето в Скорпион ще ни накара да преразгледаме връзките си и да анализираме отношенията си с любимия, което от една страна би могло да доведе до по-голяма близост и задълбочаване на отношения, от друга страна може да ни накара да раздуем прекалено много проблем и да го нищим, силно натоварвайки връзката си и предизвиквайки ненужни раздори с партньора.

Преминаването на Слънцето през Скорпион ще бъде най-ползотворно за водните знаци Рак, Риби и Скорпион, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. В любовен план тези знаци ги чакат романтични преживявания.

Заетите от тях ще задълбочават отношения, правейки нови и интересни неща с любимия, докато свободните ще се впуснат във флиртове и забавления. Не е изключено тези знаци да се отърват от стари и силно затормозяващи ги навици и дейности и да поемат по един напълно нов и силно вълнуващ ги път.

планети космос
Снимка: Thinkstock

Огнените знаци Овен, Стрелец и Лъв по всяка вероятност ще оставят работата си на заден план и ще преследват личните си цели и мечти. Те ще са комуникативни и общителни и ще достигат до правилните хора в правилния момент.

Зодиите, за които 2019-та година ще бъде незабравима

При земните знаци Телец, Дева и Козирог е възможно да изникнат добри възможности във финансов план през периода. Много е вероятно те да стартират нова, обещаваща сделка.

Въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци не е изключено да участват в задкулисни споразумения на професионалното поприще. В личен план е добре заетите представители на тези знаци да внимават да не се спуснат в необмислен извънбрачен флирт, а свободните да са внимателни да не заформят отношения с вече обвързан човек, защото има риск да останат разочаровани в последствие.

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти