Сезонът на Ретроградните планети е към своя край: Веригата от разочарования най-сетне свършва

планети
Снимка: Thinkstock

Сезонът на ретрогадностите е към своя край и можем с увереност да кажем, че тази верига от постоянни разочарования, които сме изпитвали толкова дълго, най-накрая ще приключи до края на този месец.

Но това, което трябва да знаем, е че това, което ще се случва, когато планетите престанат да бъдат ретроградни и се върнат към прякото си движение, ще в наша полза.

Защо ни е необходимо всичко това? Защото това определя нашия живот и оказва голямо влияние върху нашето бъдеще. С колебанията между действие и бездействие е необходимо да знаем какъв е резултатът от всички ретроградности.

От доста дълго време 6 планети бяха ретроградни. Тези 6 планети бяха Меркурий, Марс, Сатурн, Нептун, Плутон,  Уран.

Предимството на  връщането  към директно движение на всички тези планети е, че това ще премахне напрежението „от раменете ни“, умовете ни няма да бъдат вече замъглени и най-после ще видим пътя, който ни води към нашите цели.

Нептун и Уран са следващите планети, които ще преминат към директно движение. Нептун на 24 ноември и Уран на 6 януари.

Напреженията,  причинени от ретроградите,  като правило, водят до депресия, която точно сега не искаме! Така че, след като тези планети се върнат към директното си движение, това ще донесе радост в живота ни и ще го направи по-достоен.

Меркурий вече е преминал в пряко движение и ни е помогнал много. Сега виждаме всичко на „фокус“, всичко изглежда балансирано и добре поддържано и вече не сме в състояние на постоянната тревога, с която живеем от няколко месеца.

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти