Сезонът на Рака е тук! Ето какво да очаква всяка Edna от зодиите

Лятото е в разгара си и сезонът на Рака е готов да ни предостави нови преживявания и емоции. Днес Слънцето преминава в нов знак и започва период, изпълнен с чувствителност и интуиция. Очаква ни поредица от върхове и спадове, която ще ни насърчи да прегърнем чувствата си и да ги изразим. Това е време за самоанализ и приемане на емоциите, което може да доведе до големи промени и ново начало.

Сега сме свидетели и на пълнолунието в Козирог, което се фокусира върху важни теми и чувства, които ще се развият през сезона. Връзките ще бъдат подложени на изпитания, особено около 26 юни, когато Венера ще формира напрегнати аспекти със северния и южния възел. Сатурн става ретрограден на 29 юни, което ще ни принуди да преосмислим много неща в живота си.

Седмичен хороскоп за 17-23 юни: Нови пътища и мотивация

Меркурий влиза в Лъв на 2 юли, което ще направи комуникацията ни по-театрална и драматична. Същият ден Нептун става ретрограден, което ще ни насърчи да бъдем по-реалистични. Новолунието в Рак на 5 юли ще бъде време за нови начинания и сбъдване на най-смелите мечти. На 8 юли неочаквани промени в любовта и финансите ще бъдат на преден план, докато Юпитер ще донесе късмет и позитивни промени на 9 юли.

Венера ще премине в Лъв на 11 юли, насърчавайки смели действия в любовта и финансите. На 12 юли обаче, Венера ще се противопостави на ретрограден Плутон, което може да доведе до напрежение и нужда от промени. Предшестващата сянка на ретрограден Меркурий започва на 16 юли, което ще подскаже какво да очакваме по време на самата ретроградност.

Хороскопът за ЮНИ 2024

Това ще бъде време за размисъл и приключване на проекти и задължения. Готови ли сте за емоционално и духовно пътуване през сезона на Рак? Ето какво можете да очаквате според вашия зодиакален знак:

Ето какво да очаква всяка Edna от зодиите в сезона на зодия Рак

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол