Седмичен хороскоп за 9-15 април: енергичен период, изпълнен с много възможности

жена цветя пролет
Снимка: Thinkstock

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза.

Ето и какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 9 до 15 април).

Ако пък искате да проверите кой е вашият Асцендент и какво означава и символизира той за вас и вашия характер и съдба, изчислете го чрез нашата нова функционалност "Каква си според асцендента" ТУК.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

През тази седмица ще почувствате силен енергиен тласък, нов импулс, който ще ви носи успехи във всички житейски направления. Но, разбира се, за това ще трябва да се потрудите и вие. Ще се налага да се впускате в действия, които досега не сте имали куража да предприемете.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Телец

През тази седмица ще разберете, че е възможно да заявите категорично от какво имате потребност и за какво копнеете. За вас ще е много по-лесно да изразите мислите си на лист хартия, да формулирате ясна и категорична теза. Като цяло периодът за вас носи жизненост, енергия и позитивни вибрации.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Близнаци

Тази седмица за вас ще бъде период на хармония. Все пак съществува риск да се чувствате малко по-потиснати от обикновено. Добре ще е да не поемате нови служебни и лични ангажименти, а да завършите всичко, което сте започнали досега, което сте планирали, но по една или друга причина сте отлагали.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Рак

Тази седмица е периодът, през който ще се сблъскате с определени предизвикателства и трудности. Възможно е да усетите известна неискреност у околните, които пред вас се представят като мили и заинтересовани хора, а в същото време може да се окажат двулични и да ви разочароват.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: netinfo

Лъв

През тази седмица пред вас ще се открие възможност да стигнете до важни изводи за бъдещето си. Като цяло през периода ще размишлявате повече върху онова, което предстои, и върху действията, които ще трябва скоро да предприемете.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Дева

Най-добре ще е през тази седмица да се фокусирате върху промените, които е необходимо да извършите във всички области на живота си. Енергията и жизнеността ви ще се усилят, а опитите ви да се утвърдите ще се увенчаят с успех.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Везни

През настоящата седмица е възможно да срещнете трудности и неприятности по пътя си. Бъдете внимателни към проблемите, с които ще се сблъскате, това ще ви помогне да ги преодолеете по-лесно. Също така ще е добре да сте решителни и да отстоявате мнението си до последно.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Скорпион

През тази седмица е добре да обмислите дали има нужда да направите промени в живота си и какви действия трябва да предприемете. Все пак по-добре изчакайте следващата седмица за конкретна атака, тъй като до края на този седемдневен период нещата ще се случват по-трудно и ще се наложи да влагате много повече напразни усилия.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: netinfo

Стрелец

През тази седмица ще се чувствате по-енергични и жизнени, а обстоятелствата ще се развиват във ваша полза. Разбира се, това не означава, че успехът ви е в кърпа вързан, но ще има възможност да промените ситуацията към по-добро.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Козирог

През тази седмица ще се наложи да се преборите с трудности, които ви измъчват от известно време, но сега е моментът да се изправите пред тях и да ги превъзмогнете. Ще преодолеете тези препятствия и ще научите ценни житейски уроци.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Водолей

През тази седмица ще трябва повече да вярвате в собствените си способности и по-бързо да се адаптирате към ситуациите – обстоятелствата ще се променят твърде бързо и това ще бъде единственият начин да ги преодолеете успешно.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Риби

През тази седмица ще усещате по-голяма от обичайната свобода на действие. Трябва да внимавате обаче със ситуациите, в които нещата не зависят само от вас – ето защо бъдете отговорни и наблюдателни. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти