Седмичен хороскоп за 8-14 януари: време е да се освободим от всичко старо

жена сутрин
Снимка: Thinkstock

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Йоана Йорданова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 8 до 14 януари).

Ако пък искате да проверите кой е вашият Асцендент и какво означава и символизира той за вас и вашия характер и съдба, изчислете го чрез нашата нова функционалност "Каква си според асцендента" ТУК.

През тази седмица ще е добре да приключим с всичко старо и изостанало, да се освободим от излишното и да направим място за новото. Действията, които целят трансформация, ще бъдат много продуктивни и ще доведат до трайни резултати – най-вече вътрешни, но може и до нещо значимо във външния свят.  

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

През тази седмица е възможно да се изправите пред предизвикателства в партньорските и семейните си взаимоотношения. Може би голямата ви ангажираност в работата или с някакви лични занимания ще ви попречи да разберете от какво се нуждаят хората около вас и това да се превърне в проблем.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Телец

За вас тази седмица ще бъде доста успешна в професионален план. Работата ще ви спори, няма да срещате излишни пречки, усилията ви ще дават резултат. Дори да имате повече задължения и отговорности, това не бива да ви притеснява – ще се справите отлично с всичко и ще останете доволни от себе си.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Близнаци

И през тази седмица звездните влияния ще ви подтикнат да обърнете внимание на практичната страна на живота си. По-конкретно това са служебни и финансови въпроси, които ще ви занимават и към които е добре да подхождате сериозно и отговорно, а не да отлагате да ги разрешите.  

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Рак

През тази седмица общуването с някои хора ще всява смут в душата ви и на моменти ще ви изпълва с безпокойство. Може да имате усещането, че отношението към вас е несправедливо, не ви дават нещо, което ви се полага, или ви товарят повече отколкото трябва.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: netinfo

Лъв

През тази седмица ще се открие възможност да постигнете много добри резултати в работата, но дали наистина това ще се случи зависи от способността ви да се организирате и да проявявате последователност.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Дева

Тази седмица ще бъде наистина чудесна за вас, защото ще се насладите на резултатите от добре свършената работа през последните седмици, дори и месеци. В професионално отношение всичко ще се развива нормално – ще работите без излишни сътресения и няма да възникват проблеми.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Везни

През тази седмица на дневен ред ще излезе важен въпрос. При някои ще засяга семейството, при други – кариерата, но при всички случаи ще бъде нещо, което има голямо значение за вас и няма как да пренебрегнете. Ще трябва да обмислите внимателно какво да предприемете, за да задоволите някаква своя потребност.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Скорпион

Тази седмица може да се окаже за вас както изключително успешна, така и изпълнена с доста предизвикателства – всичко зависи от това дали влагате енергията си там, където бихте могли да я оползотворите най-добре, или я изразходвате напразно, като се опитвате да променяте хората и външните обстоятелства.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: netinfo

Стрелец

През тази седмица ще действате импулсивно и ще бъдете доста смели в начинанията си. Това е чудесно, защото храбростта може да ви подтикне да осъществите някои свои желания, които досега са били стаени някъде във вас и не сте им давали израз.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Козирог

През тази седмица преживяванията ви ще се въртят основно около любовта и връзките. За съжаление по тази най-важна тема страховете ви ще играят много голяма роля и трудно ще установите дали наистина има реален проблем или всичко е в главата ви.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Водолей

Каквото и да се случва във външния свят през тази седмица, ще означава, че следва да се обърнете навътре към себе си и да потърсите корените на проблема, без значение дали става дума за конфликт с някого, за неудовлетворение или за някаква липса.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Риби

През тази седмица ще имате всичко, което ви е нужно, за да осъществявате с лекота намеренията си. Няма да срещате пречки – напротив, вероятно даже ще получавате подкрепа. Ако сте си поставили някаква конкретна цел, шансовете да я реализирате са много добри.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти