Седмичен хороскоп за 5-11 февруари: време за любов и забавления

Седмичен хороскоп за 5-11 февруари: време за любов и забавления
Снимка: netinfo

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Йоана Йорданова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 5 до 11 февруари).

Ако пък искате да проверите кой е вашият Асцендент и какво означава и символизира той за вас и вашия характер и съдба, изчислете го чрез нашата нова функционалност "Каква си според асцендента" ТУК.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

През тази седмица може да се предпазите от грешки, ако отложите взимането на важни решения и се опитате да не влизате в конфликти с колеги, шефове и подчинени. Оставете събитията да се развиват от само себе си и не бъдете напористи, за да не се налага после да се връщате и да оправяте сторените поразии. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Телец

През тази седмица е възможно да имате някои спречквания с партньора/партньорката си или най-малкото – ще подхождате по-емоционално към някои негови/нейни постъпки. Макар че вие държите на хармонията в отношенията и не ви се нрави, когато възникват неразбирателства, опитайте се да видите във всичко това възможност 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Близнаци

През тази седмица всекидневието ви може да стане доста по-забавно и интересно, ако поразширите малко кръга си от познати и разнообразите социалния си живот. Първите три дни са особено благоприятни за приятелски срещи, за посещение на събития или за групови занимания.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Рак

През тази седмица гледайте да не се нагърбвате с прекалено много задачи, защото едва ли ще успеете да ги изпълните и ще останете разочаровани. Също няма да е добре обаче да изпаднете в другата крайност – да не правите нищо и да отлагате дела, които така или иначе трябва да свършите. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: netinfo

Лъв

И през тази седмица във фокуса на вниманието ви ще бъде темата за взаимоотношенията. Акцентът ще пада най-вече върху нерешените проблеми във важна за вас интимна или делова връзка, а нищо чудно и да усетите, че някои стари рани не са зараснали. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Дева

През тази седмица ще постигнете доста добри, по всяка вероятност – и стабилни резултати, ако направите нещо за здравето си, особено ако става въпрос за отказване от вреден навик. За да постигнете успех обаче, не си поставяйте прекалено високи цели – започнете ли с нещо малко и лесно постижимо.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Везни

Тази седмица ще започне чудесно за вас. Ако в понеделник чувствителността ви се изостри, по всяка вероятност ще изпитвате положителни емоции, провокирани от преживявания в личния ви живот. Може да водите приятен разговор с половинката си, да планирате нещо заедно или да си изкарате чудесно в приятелска компания.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Скорпион

Колкото и да се опитвате, през тази седмица по-трудно ще успявате да скривате чувствата си от околните, въпреки че се славите със способността си да се владеете. За да асимилирате по-лесно случващото се и да се погрижите за себе си, може би ще изпитате потребност да се усамотите или да получите подкрепа от близък човек. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: netinfo

Стрелец

В началото на тази седмица е възможно да бъдете изправени пред предизвикателства. В понеделник сутринта има вероятност някой да ви подразни с поведението си и да реагирате по-остро. Макар реакцията ви да е обяснима, все пак имайте предвид, че сте в период, през който се ядосвате доста лесно, така че не правете кой знае каква драма и се успокойте. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Козирог

През тази седмица ще обмисляте някои събития или разговори от изминалите дни и нищо чудно на моменти да изпитате несигурност и да не знаете как да постъпите. Това е нормално, но не е нужно да се насилвате и да се опитвате на мига да намерите разрешение или да дадете отговор.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Водолей

И през тази седмица трудно ще успявате да съхраните вътрешния си баланс, тъй като с вас или около вас ще се случват неща, които няма да ви оставят безучастни. Ако успеете въпреки всичко да останете спокойни и да наблюдавате случващото се – включително и своите собствени емоции, ще ви бъде по-лесно да преминете през периода. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Риби

През тази седмица е възможно на моменти да сте по-напрегнати, дори да започнете да нервничите и да се оплаквате. Нормално е, но имайте предвид, че това как вие гледате на нещата може и да не отговаря на реалността, а и има вероятност да преувеличавате малко. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти