Седмичен хороскоп за 4-10 септември: бъдете предпазливи и намерете време за себе си

Седмичен хороскоп за 4-10 септември: бъдете предпазливи и намерете време за себе си
Снимка: Thinkstock

Бистра Копанарова

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Бистра Копанарова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 4 до 10 септември).

Ако пък искате да проверите кой е вашият Асцендент и какво означава и символизира той за вас и вашия характер и съдба, изчислете го чрез нашата нова функционалност "Каква си според асцендента" ТУК.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

През настоящата седмица вашият планетен управител Марс преминава в следващия зодиакален знак – този на Девата. Започва период, по-подходящ за довършване и изпипване в детайли на това, което вече сте започнали да реализирате, отколкото, например, да стартирате някакви нови и мащабни проекти.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Телец

За вас през периода ще бъде изключително подходящо да се отдадете на творчески дейности и да се изявявате пред околните. Отделяйте време за занимания с хобитата си, с нещата, които обичате да правите, както и да сте сред любимите хора, с децата си.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Близнаци

В последната седмица на ретроградност на Меркурий, вашата управляваща планета, довършвайте започнати дела, разрешавайте проблемите в ситуации и отношения, пътувайте до места, които са ви познати, и се срещайте с хора от миналото си.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Рак

Настоящата седмица не е подходяща за пътувания, за важни преговори и за подписване на договори. Не е и време за изяви в професионално отношение. Когато работите с информация, бъдете внимателни и прецизно проверявайте всичко, без да прибързвате или да взимате решения с важно значение.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: Thinkstock

Лъв

Седмицата не е добра за пътувания, за важни разговори и за преговори. Много внимавайте с информацията, която достига до вас и с която работите: проверявайте добре всичко. Моментът също няма да е подходящ за бизнес и за работа с финанси.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Дева

Навлизането на планетата Марс във вашия знак през настоящата седмица ще ви направи активни и борбени, инициативни и самостоятелни. Само е добре да внимавате да не влизате в конфликти с околните, тъй като е възможно те да бъдат предизвикани заради поведението ви.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Везни

Настоящата седмица ще е най-рискова по отношение на ситуацията на работното ви място. Много добре проверявайте всяка информация, която достига до вас, или документите, с които работите. Внимавайте да не се въвлечете в обърквания, неясни ситуации или интриги.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Скорпион

Добре би било, ако през настоящата седмица не се впускате в нови и мащабни проекти, а по-скоро да посветите времето си на качествената и добре изпапана, на довършената докрай работа. Обръщайте внимание на детайлите. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: Thinkstock

Стрелец

Настоящата седмица не е подходяща за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина, за сключване на договори или за водене на важни преговори. Бъдете много внимателни с информацията, която стига до вас и с която ще работите.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Козирог

За вас седмицата е особено подходяща да разчистите около себе си и да се освободите от всичко, което сте готови да пуснете – например, от вредни навици, от стари модели, които вече не ви служат, да прекратите отношения.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Водолей

Началото на седмицата е подходящо за довършване на отдавна започнали разговори. Може също да отделите време за спортни занимания и за йога, както и сравнително лесно да се освободите от всичко, което вече не допринася за развитието ви.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Риби

Пълнолунието в средата на настоящата седмица ще ви насочва към грижа за здравето. Не прекалявайте с нищо, започнете диета или си съставете добър и здравословен режим. Благоприятно ще ви се отразяват медитации, йога и всякакви духовни практики.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти