Седмичен хороскоп за 31 юли - 6 август: отдайте се на забавления и бъдете смели

Седмичен хороскоп за 31 юли - 6 август: отдайте се на забавления и бъдете смели
Снимка: Weheartit

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Бистра Копанарова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 2 май до 7 май).

Ако пък искате да проверите кой е вашият Асцендент и какво означава и символизира той за вас и вашия характер и съдба, изчислете го чрез нашата нова функционалност "Каква си според асцендента" ТУК.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

За вас седмицата ще е динамична по отношение на дейностите, най-вече свързани с творчество, със спорт, с хобита, с развлечения; ще успеете да си осигурите и пълноценна почивка. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Телец

През тази седмица Венера, вашата планета управител, преминава в нов знак – от Близнаци в Рак. Ако досега ви вълнуваха темите за по-активната комуникация, пътуванията и срещите с околните, сега настъпва моментът да се насочите най-вече към домашни дела и към укрепване на отношенията между вас и членовете на семейството ви.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Близнаци

През тази седмица ще регистрирате активност по отношение на дома си и при разрешаването на възникналите проблеми. Внимавайте обаче да не се въвлечете в конфликтни ситуации вкъщи; възможно е през настоящия период някои от вас да правите в дома си преустройства или ремонти.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Рак

За вас настъпва хубав период, подходящ за домашни дела, през който ще отделяте и време за семейството си. С околните като цяло ще постигате разбирателство и ще предизвиквате симпатии, така че времето е подходящо за изграждане на изпълнени с доверие отношения.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

Лъв

През периода ще проявявате висока активност, която може да е свързана с всяка една сфера от живота ви, а най-вече с професионалната ви реализация и с финансовото ви положение. Ще бъдете изключително ефективни, ще имате силата, волята и издръжливостта да реализирате всички свои цели и проекти.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Дева

Периодът е добър за по-активна комуникация, за срещи и разговори, за нови контакти и за кратки пътувания. Може да посетите роднини, братя, сестри, както и да обърнете по-голямо внимание на хората от приятелското си обкръжение и от екипа, в който работите. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Везни

За вас настъпва период, през който ще проявявате активност по отношение на професионалната си реализация и ще градите кариерата си. Ще постигате разбирателство с шефовете си, а между вас и околните ще се установят хармонични отношения.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Скорпион

Навлизате в много силен за кариерата и за професионалното ви развитие период. Няма да има нещо, което да не успеете да реализирате, ще разчитате на увереността, на силната си воля и на издръжливостта си. Сега е времето за действия. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК

Стрелец

Добре е през настоящата седмица да избягвате да се претоварвате и да се въвличате в стресови ситуации, тъй като това може да се отрази неблагоприятно както на физическото ви здраве, така и в емоционален план. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Козирог

Настоящата седмица се очертава да бъде по-спокойна в сравнение с тази, която предстои. Започва нов период в партньорските ви взаимоотношения: време за споделяне, за търсене на по-голяма дълбочина, за проява на силни чувства.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Водолей

Седмицата ще бъде доста по-спокойна в сравнение с предишната; единствено е възможно след средата й да възникнат леки напрежения, но с тях може да се справите, като останете спокойни и невъзмутими.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Риби

Тази седмица ще премине без особено напрежение за вас. Ще бъдете заети с работа, с изпълнение на ежедневните си ангажименти и отговорности: периодът е подходящ именно за рутинна работа. Ще имате сили да се справите с всичко.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти