Седмичен хороскоп за 30 октомври - 5 ноември: успехи в работата и пътешествия

жена усмивка
Снимка: Unsplash

Бистра Копанарова

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Бистра Копанарова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 30 октомври до 5 ноември).

Ако пък искате да проверите кой е вашият Асцендент и какво означава и символизира той за вас и вашия характер и съдба, изчислете го чрез нашата нова функционалност "Каква си според асцендента" ТУК.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

През периода във всички свои взаимоотношения избягвайте да се въвличате в конфликтни ситуации. Това, разбира се, бихте могли да постигнете сравнително лесно, като проявявате съзнателно отношение.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

зодия зодии сладки сладко красиво красиви
Снимка:

Телец

Дните до средата на седмицата за вас ще бъдат благоприятни за изяви в професионален план. Времето от средата до края на седемдневния период, като се вземе предвид и пълнолунието, което ще настъпи в събота, е смятано за кризисен момент.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

зодия зодии сладки сладко красиво красиви
Снимка:

Близнаци

През периода ще регистрирате активност на работното си място и в отношенията с колегите си. До средата на седмицата може да действате спокойно в работата.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

зодия зодии сладки сладко красиво красиви
Снимка:

Рак

До средата на настоящата седмица и към края й като цяло периодът за вас ще е много добър и благодатен по отношение на любовния ви живот. Същото важи и за контактите с децата, в случай че темата е актуална за вас.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

зодия зодии сладки сладко красиво красиви
Снимка:

Лъв

Възможно е до средата на седмицата ситуацията да бъде сравнително по-спокойна, но в дните след средата и до края на седемдневния период бъдете внимателни да не влезете в конфликт с хората в дома си. В тази сфера през седмицата са възможни неочаквани обрати и промени, но също така има вероятност да се създадат благоприятни обстоятелства да се чувствате добре и да преобърнете ситуацията.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

зодия зодии сладки сладко красиво красиви
Снимка:

Дева

За вас през настоящата седмица ще е добре да заложите най-вече на рутинната работа, на срещите и разговорите, на кратките пътувания. Не подписвайте договори и не се впускайте в нови инициативи.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

зодия зодии сладки сладко красиво красиви
Снимка:

Везни

Въпреки че като цяло периодът е силен и доста добър както за професионалната ви реализация, така и за занимания с бизнес и с финансови въпроси, през настоящата седмица, и по-конкретно дните от средата до края й не са подходящи за каквито и да било активни действия по тези теми.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

зодия зодии сладки сладко красиво красиви
Снимка:

Скорпион

Като цяло за вас периодът е изключително благодатен както за личностното ви развитие, така и по отношение на свързаните с бизнес и финанси дейности, а също и за личните, и за професионалните партньорства, които създавате или в които участвате.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК

зодия зодии сладки сладко красиво красиви
Снимка:

Стрелец

През настоящата седмица е възможно да попаднете в неочаквани и променящи се ситуации в приятелските си взаимоотношения и с хората от екипа, в който се намирате. Избягвайте да взимате крайни решения и да предприемате важни действия в която и да било сфера, особено в периода около пълнолунието, което ще настъпи в събота.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

зодия зодии сладки сладко красиво красиви
Снимка:

Козирог

Периодът е благодатен по отношение на професионалната ви реализация и на кариерата, която градите, но от средата до края на настоящата седмица се въздържайте да се впускате в действия и да взимате важни решения в тази сфера.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

зодия зодии сладки сладко красиво красиви
Снимка:

Водолей

Въпреки че за един по-дълъг период от време пред вас ще се открият благоприятни възможности, свързани с пътувания,отношения или работа с чужбина, както и за обучение (ако темата е актуална за вас), времето – през настоящата седмица, и още по-конкретно от средата до края й – не е подходящо за гореизброените дейности, особено около пълнолунието, което настъпва в събота.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

зодия зодии сладки сладко красиво красиви
Снимка:

Риби

Периодът е подходящ да предприемате промени, да извършвате трансформации и да се освобождавате от това, което вече не допринася за развитието ви. От средата до края на седмицата, и най-вече около пълнолунието, което ще настъпи в събота, времето не е подходящо да поемате рискове, свързани с финанси и бизнес, или да взимате важни решения в тези сфери – възможно е да останете неудовлетворени от резултатите.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

зодия зодии сладки сладко красиво красиви
Снимка:

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти