Седмичен хороскоп за 30 октомври - 5 ноември: успехи в работата и пътешествия

жена усмивка
Снимка: Unsplash

Бистра Копанарова

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Бистра Копанарова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 30 октомври до 5 ноември).

Ако пък искате да проверите кой е вашият Асцендент и какво означава и символизира той за вас и вашия характер и съдба, изчислете го чрез нашата нова функционалност "Каква си според асцендента" ТУК.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

През периода във всички свои взаимоотношения избягвайте да се въвличате в конфликтни ситуации. Това, разбира се, бихте могли да постигнете сравнително лесно, като проявявате съзнателно отношение.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Телец

Дните до средата на седмицата за вас ще бъдат благоприятни за изяви в професионален план. Времето от средата до края на седемдневния период, като се вземе предвид и пълнолунието, което ще настъпи в събота, е смятано за кризисен момент.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Близнаци

През периода ще регистрирате активност на работното си място и в отношенията с колегите си. До средата на седмицата може да действате спокойно в работата.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Рак

До средата на настоящата седмица и към края й като цяло периодът за вас ще е много добър и благодатен по отношение на любовния ви живот. Същото важи и за контактите с децата, в случай че темата е актуална за вас.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: netinfo

Лъв

Възможно е до средата на седмицата ситуацията да бъде сравнително по-спокойна, но в дните след средата и до края на седемдневния период бъдете внимателни да не влезете в конфликт с хората в дома си. В тази сфера през седмицата са възможни неочаквани обрати и промени, но също така има вероятност да се създадат благоприятни обстоятелства да се чувствате добре и да преобърнете ситуацията.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Дева

За вас през настоящата седмица ще е добре да заложите най-вече на рутинната работа, на срещите и разговорите, на кратките пътувания. Не подписвайте договори и не се впускайте в нови инициативи.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Везни

Въпреки че като цяло периодът е силен и доста добър както за професионалната ви реализация, така и за занимания с бизнес и с финансови въпроси, през настоящата седмица, и по-конкретно дните от средата до края й не са подходящи за каквито и да било активни действия по тези теми.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Скорпион

Като цяло за вас периодът е изключително благодатен както за личностното ви развитие, така и по отношение на свързаните с бизнес и финанси дейности, а също и за личните, и за професионалните партньорства, които създавате или в които участвате.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: netinfo

Стрелец

През настоящата седмица е възможно да попаднете в неочаквани и променящи се ситуации в приятелските си взаимоотношения и с хората от екипа, в който се намирате. Избягвайте да взимате крайни решения и да предприемате важни действия в която и да било сфера, особено в периода около пълнолунието, което ще настъпи в събота.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Козирог

Периодът е благодатен по отношение на професионалната ви реализация и на кариерата, която градите, но от средата до края на настоящата седмица се въздържайте да се впускате в действия и да взимате важни решения в тази сфера.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Водолей

Въпреки че за един по-дълъг период от време пред вас ще се открият благоприятни възможности, свързани с пътувания,отношения или работа с чужбина, както и за обучение (ако темата е актуална за вас), времето – през настоящата седмица, и още по-конкретно от средата до края й – не е подходящо за гореизброените дейности, особено около пълнолунието, което настъпва в събота.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Риби

Периодът е подходящ да предприемате промени, да извършвате трансформации и да се освобождавате от това, което вече не допринася за развитието ви. От средата до края на седмицата, и най-вече около пълнолунието, което ще настъпи в събота, времето не е подходящо да поемате рискове, свързани с финанси и бизнес, или да взимате важни решения в тези сфери – възможно е да останете неудовлетворени от резултатите.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти