Седмичен хороскоп за 3-9 септември: Промяна за добро

фламинго
Снимка: Thinkstock

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза.

Ето и какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 3 до 9 септември).

Ако пък искате да проверите кой е вашият Асцендент и какво означава и символизира той за вас и вашия характер и съдба, изчислете го чрез нашата функционалност "Каква си според асцендента" ТУК.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

За вас тази седмица ще бъде изключително добра, защото се поставя началото на един от най-благоприятните месеци през тази година и ще се насладите на резултатите от продължително полагани в миналото усилия.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Телец

Тази седмица ще имате шанс да поемете по нова посока, да направите положителна промяна в работата или в личния си живот, да реализирате някаква своя идея. А най-хубавото е, че всичко това може да се случи по сравнително лек и приятен начин, без каквито и да било сътресения и катаклизми.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Близнаци

През следващите дни ще спечелите повече, като насочите вниманието си към света на своите чувства, особено ако преживявате трудности в интимните отношения или ви заливат силни емоции. Не бягайте от чувствата – сега съдбата ви дава шанс да се потопите в по-дълбоки води, да откриете какво не е наред и да осъзнаете какво точно искате.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Рак

Ако през изминалите седмици, дори месеци сте работили усърдно в някаква посока и добре сте грижили да съхраните онова, което сте създали, то през този седемдневен период наистина може да започнете да берете плодовете на целия този труд. Продължавайте в същия дух, въоръжете се с още малко търпение и към края на месеца ще видите добрите резултати.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: netinfo

Лъв

През тази седмица най-сетне ще си отдъхнете, настроението ви ще се подобри, конфликтите ще намалеят и сякаш по-лесно ще се справяте с проблемите. Периодът ще е много благоприятен за вас и във финансово отношение – може да получите допълнителни приходи или да намерите начин да постигнете желаната от вас финансова сигурност.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Дева

Предстои ви много важна седмица, която вероятно ще постави на изпитание вашата способност да приемате промените и да се доверявате на живота. При някои от вас промяната ще се появи изведнъж и очевидно, ще ви изненада – например може да се открие нова възможност за развитие или да поемете по съвсем нов път.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Везни

През първите дни от тази седмица ще е уместно да довършвате започнати дела, а също и да се заемете с разчистване от всичко непотребно и ненужно от дома, от офиса и от живота си като цяло. Ако усетите, че не ви достига енергия и се чувствате изтощени или претоварени с грижи, дайте си почивка.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Скорпион

През тази седмица ще разсъждавате задълбочено, а в работата си ще постигате забележителна концентрация, което най-вероятно ще се отрази и на продуктивността ви. Като цяло периодът е особено благоприятен в служебно отношение – не само заради резултатите, които ще постигате, но и заради креативността и новите идеи.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Стрелец

Тази седмица ще е интересна за вас, защото пред вас ще се очертаят насоките за това кои от амбициите ви са реалистични и кои – не, къде трябва да вложите повече творчество и труд, кога ще е по-добре да се откажете от нещо. Интуицията ви – една от силите на представителите на вашия знак, ще бъде особено изострена през следващите дни и ще ви помогне да откриете отговорите, от които имате нужда.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Козирог

През тази седмица ще улесните живота си, ако не очаквате прекалено много нито от себе си, нито от хората около вас, нито от обстоятелствата. Това съвсем не значи, че животът ви ще върви на зле, а по-скоро, че, ако искате всичко да става по вашите собствени правила, най-вероятно само ще се ядосвате и ще си създадете проблеми.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Водолей

Тази седмица ще е доста важна за вас, защото е възможно да достигнете до прозрения и да се случат обрати в две важни сфери – на любовните отношения и на парите. В случай че срещате проблеми или големи неизвестни в някоя от тези области, през тази и през следващата седмица може да очаквате сериозно раздвижване и изясняване.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Риби

През тази седмица вниманието ви ще е насочено към необходимостта да внесете някаква положителна промяна в живота си, така че той да стане една идея по-смислен, по-приятен или по-вълнуващ. Това обаче не означава, че точно сега такава възможност ще се открие пред вас. Ще трябва да поработите за мечтата си, а не просто да стоите и да си мислите, че всичко ще ви бъде поднесено на тепсия.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти