Седмичен хороскоп за 3-9 октомври - време е за дълго отлагана промяна

Седмичен хороскоп за 3-9 октомври - време е за дълго отлагана промяна
Снимка: Weheartit

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес и очаквате в утрото на всеки понеделник.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Йоана Йорданова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 03 до 09 октомври).

През тази седмица ще бъдем приключенски настроени и ще рискуваме повече – до такава степен, че някои от вас ще изгубят мярката.

Ситуации, които ни тормозят и в които няма развитие, ще ни дразнят и ще направим каквото е нужно, за да ги преодолеем или надраснем.

За да продължим напред обаче, ще трябва да направим промяна, която няма да е лесна, тъй като ще изисква да надмогнем себе си в името на нещо значимо.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака:

Овен

През тази седмица ще усетите прилив на енергия, която ще можете да използвате за реализация на лична или професионална цел. Хубавото е, че за разлика от други периоди, когато се разпилявате, сега ще бъдете по-съсредоточени и можете да постигнете добри резултати в това, върху което сте се концентрирали.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Телец

През тази седмица хармонията на работното ви място ще бъде доста крехка. Вероятно ще има различия в мненията, повече напрежение и дори размяна на реплики. И все пак, ако в тези ситуации успеете да запазите самообладание и да изясните спорните въпроси, може да спечелите повече, отколкото ако се опитвате да докажете на всяка цена, че сте прави.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Близнаци

През тази седмица най-големи успехи ще постигнат онези от вас, които се посветят на някаква своя страст и поработят усилено, за да постигнат конкретни резултати. Тази „страст“ ще бъда различна при всеки – може да е бизнес, творчески проект, хоби или някакво съкровено желание.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Рак

През тази седмица вниманието ви ще бъде заето с личните и семейните взаимоотношения. Първите два-три дни на седмицата ще бъдат по-хармонични, макар че не е изключено да приемате по-навътре думите на околните и да се засягате лесно.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

Лъв

През тази седмица събитията ще насочат вниманието ви върху това в какви цели влагате ентусиазма си и по какъв начин налагате волята си. Тъй като желанията ви ще бъдат силни и ще ръководят действията ви, има вероятност да решите, че целта напълно оправдава средствата и че хората около вас са длъжни да играят по вашите правила.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Дева

Първата половина на тази седмица ще бъде много успешна за вас, особено що се отнася до работа и пари. Ще бъдете много работливи и ще довеждате започнатото до край, а дори да срещнете някакви спънки, лесно ще ги преодолявате с малко повече търпение и постоянство.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Везни

Тази седмица ще бъде много динамична за вас. Най-добрият начин да се възползвате от благоприятните влияния през периода е да насочите енергията си в нещо, което ви вдъхновява и ентусиазира.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Скорпион 

През тази седмица е потребно да бъдете по-внимателни как изразявате емоциите и най-вече гнева и раздразнението си – особено ако някой в обкръжението ви ви напряга или ядосва, но досега сте се сдържали и не сте казали нищо.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Стрелец

Да сте ентусиазирани и приключенски настроени е типично за вас, но през тази седмица тези ваши склонности ще се проявят особено силно. Наумите ли си нещо, ще бъдете като стихия. Може да използвате това влияние, за да постигнете напредък по някакъв проект, да учите, да придобиете нещо или да се впуснете в ново начинание.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Козирог

Тази седмица ще бъде интересна за вас, а събитията ще бъдат доста шарени. От една страна напрегнати ситуации ще има и вероятността да се конфронтирате с някого или най-малкото да се изнервите до крайност е голяма.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Водолей

През тази седмица ще ви привличат новото и неизвестното. Каквото и да сте правили през изминалите седмици, сега ще искате да го подобрите, разширите или развиете, а ако става дума за неблагоприятна ситуация – например лоши взаимоотношения – ще се мъчите да намерите изход. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Риби

Темите за работа и здравето ще бъдат особено актуални за вас през тази седмица – в тези области ще добиете повече яснота за какво е реалното положение на нещата и съответно ще трябва да се ангажирате с решение. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Не пропускайте нищо в рубриката ни "Хороскопи", като се абонирате за нашия седмичен бюлетин тук >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти