Седмичен хороскоп за 26 декември - 1 януари: направете промени в самите себе си

Седмичен хороскоп за 26 декември - 1 януари: направете промени в самите себе си
Снимка: Weheartit

Йоана Йорданова

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес и очаквате в утрото на всеки понеделник.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Йоана Йорданова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 26 декември до 1 януари).

С установяването на Слънцето в Козирог – в знака на постиженията, отговорностите и зрелостта, наред със задълбаването в нерешени проблеми, към което ни подтиква ретроградният

Меркурий, събитията и преживяванията ни през последната седмица на 2016-а ще ни покажат какво сме сътворили досега, кои успехи да отпразнуваме и евентуално къде сме сбъркали.

Ако имаме смелост да признаем, че всичко това е наше собствено творение, а не случайност, нищо чудно да предусетим какво да направим, за да се променим и да очертаем пред себе си едно различно бъдеще.

Ако нещо не ви харесва, направете промени в самите себе си и в нагласите си, вместо да се опитвате да влияете на хората и обстоятелствата.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака:

Овен

През тази седмица не се ядосвайте, ако нещата не се случват както ви се иска или ако не сте достатъчно ефективни – звездните влияния ви подтикват да забавите темпото и да обръщате внимание на важните неща.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Телец

Тази седмица ще започне чудесно за вас – ще бъдете в добро настроение, тъй като желанията ви ще бъдат изпълнявани, независимо дали става дума за очакванията ви за подаръци, финансови бонуси или за нещо нематериално като например постигането на хармония с любимите хора.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Близнаци

През тази седмица вниманието ви ще бъде заето с неизяснени взаимоотношения или с въпроси, свързани с нещо недовършено. Във ваша полза е да не подхождате лекомислено и да сторите каквото се налага.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Рак

През тази седмица е възможно да се разбирате по-трудно с околните – особено с хора, с които сте свързани емоционално. Има вероятност да се почувствате изолирани, разочаровани или обидени.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: Thinkstock

Лъв

Тази седмица ще бъде много благоприятна за срещи, общуване и събирания – както с близки хора и приятели, така и в по-широк кръг. Прекарвайте повече време сред хора – ще ви се отрази добре, и не се налагайте на околните – така всичко ще върви по-леко и без излишни конфликти.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Дева

През тази седмица ще си спестите някои трудности и изнервящи ситуации, ако се опитате по-малко да критикувате и повече да приемате – както обстоятелствата, така и хората около вас, а също и собствените си действия.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Везни

През последната седмица на годината се подгответе за изненади и неочаквани обрати. Възможно е нещо изведнъж да се обърка или друго, което се е объркало – само да се нареди и да намерите търсеното решение.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Скорпион

През тази седмица ще проявявате по-голяма склонност да се отдавате на размишления и анализи, като причината за това вероятно ще бъде някакъв проблем в личния или в служебния ви живот.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Стрелец

През тази седмица интуицията ви ще бъде много изострена – при вас тя по начало е силна, но точно сега бихте могли да разчитате на нея особено много, за да взимате правилни решения, и дори да предвиждате бъдещи събития.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Козирог

През тази седмица думичката „отговорност” ще бъде ключова при всички, но за разлика от други хора, които ще трябва да поемат задълженията си, при вас препоръката е по-скоро да не се натоварвате прекалено и да оставите някои задачи и ангажименти за другите.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Водолей

Последната седмица на годината ще бъде много интересна за вас, защото ще се създаде отлична възможност да погледнете по различен начин на някои ситуации, а този нов поглед пък е чудесна предпоставка за промяна на самите обстоятелства.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Риби

И през тази седмица за вас ще бъде валидна препоръката да бъдете по-умерени в харченето и да обмисляте внимателно по-големите покупки. Не го ли направите, има риск сами да си създадете финансови трудности. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Не пропускайте нищо в рубриката ни "Хороскопи", като се абонирате за нашия седмичен бюлетин тук >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти