Седмичен хороскоп за 23-29 октомври: време за ново начало и прекрасни моменти

Седмичен хороскоп за 23-29 октомври: време за ново начало и прекрасни моменти
Снимка: Thinkstock

Бистра Копанарова

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Бистра Копанарова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 23 до 29 октомври).

Ако пък искате да проверите кой е вашият Асцендент и какво означава и символизира той за вас и вашия характер и съдба, изчислете го чрез нашата нова функционалност "Каква си според асцендента" ТУК.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

През настоящата седмица вашият планетен управител Марс преминава от Дева в знака на Везните. Заедно ще е с Венера, и то във вашия седми дом, свързан с партньорствата –целесъобразно ще бъде да обърнете по-голямо внимание именно на тази сфера от живота си.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Телец

За вас времето ще е благоприятно за постигане на баланс и хармонични отношения най-вече с колегите на работното ви място. В партньорските си взаимоотношения през периода е възможно да вземете някои решения, както и да допринасяте те да се развиват.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Близнаци

За вас настоящият период е подходящ за работа, в резултат на чието изпълнение е вероятно пред вас да се отворят нови много добри възможности. През настоящата седмица може да се занимавате успешно с нови проекти, с всякакви творчески дела, а тези от вас, за които темата е актуална – и с изкуство.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Рак

През периода, съответно през настоящата седмица, ще регистрирате най-висока активност по линията на любовния си живот, както и по темата за децата, ако тя е актуална за вас. Някои от вас може да се влюбите или просто да преживеете прекрасни моменти с любими хора.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: netinfo

Лъв

През тази седмица настъпва добър за вас период както относно ситуацията в дома ви, така и заради създаването на нови благоприятни възможности по отношение на работата ви. Ще проявявате активност в срещите и разговорите си, при създаването на нови контакти, както и при организиране по-скоро на кратки отколкото на далечни пътувания.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Дева

През настоящия период може да отбележите по-висока активност в срещите и разговорите си, да изградите нови ценни контакти и да се заобиколите с качествени личности. През седмицата ще се радвате на хармонични отношения – както с човека до себе си, така и в бизнеса си, ако работите с партньори.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Везни

Настоящата седмица за вас ще започне с преминаването на Марс във вашия знак – може да очаквате активизация, повече работа, професионални ангажименти и като цяло – по-голяма динамика.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Скорпион

Още от началото на седмицата ще имате шанс да се изявите и да блеснете с качествата си. Откриват се добри възможности да надграждате, да се развивате и да изявявате себе си по най-верния и истинен начин.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: netinfo

Стрелец

През настоящата седмица обърнете по-голямо внимание на приятелите си. Отношения или работа с хора в чужбина, както и пътувания биха се развили успешно. Ако изпитвате желание да стартирате обучение, моментът също е добър да се впуснете в подобно начинание.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Козирог

За вас през периода ще се откриват и ще се множат новите и добри възможности по отношение на професионалната ви реализация и на кариерата, която градите – този въпрос винаги е особено актуален за представителите на вашия знак.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Водолей

Периодът, а и настоящата седмица за вас са подходящи дни за пътувания, за контакти или работа с чужденци; възможно е да изградите нови и ценни връзки, както и да започнете някакво престижно обучение, което ви е интересно.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Риби

През настоящата седмица най-добре ще се разбирате с човека до себе си в личен план. Ако участвате в бизнес съдружия, там също ще се създадат благоприятни условия. Уместно е да посветите времето си на занимания с психология, да се задълбочавате и да вниквате в същността на нещата, в отношенията, които поддържате, или в ситуациите, в които попадате.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти