Седмичен хороскоп за 19-25 декември: ретроградният Меркурий ще обърка плановете ни

Седмичен хороскоп за 19-25 декември: ретроградният Меркурий ще обърка плановете ни
Снимка: netinfo

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес и очаквате в утрото на всеки понеделник.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Йоана Йорданова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 19 до 25 декември).

>>> За още полезни статии изтеглете нашето мобилно приложение ТУК >>>

Ще посрещнем Коледа в прегръдките на последния за годината ретрограден Меркурий, който за съжаление може да обърка доста плановете ни и да всее смут в душите ни.

Препоръчително е да забавим темпото и да не се ядосваме, ако нещо не става както искаме – може би има причина да се случва така. Седмицата е много подходяща за приключване на стари неща.

Ще се изправим срещу последствията от предишните си действия – направете си равносметка, вземете си поуки и, ако е възможно, извършете някои корекции. Не е препоръчително да се подписват договори.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака:

Овен

През тази седмица на дневен ред ще излязат доста недовършени дела, на които ще трябва да обърнете внимание. Става дума не само за служебни и лични ангажименти, но и за неизяснени взаимоотношения и проблеми в комуникацията.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Телец

Тази седмица ще бъде много благоприятна за вас – както откъм приятни срещи и преживявания, така и във финансово отношение. Имайте предвид обаче, че наградите ще зависят от усилията, които сте положили досега – ако сте се старали и сте били работливи, ще успеете да се насладите на резултатите; ако обаче сте чакали наготово, нищо чудно да останете разочаровани.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Близнаци

През тази седмица любовта ще бъде в умовете на много от вас – без значение дали сте или не сте обвързани. Ако се чувствате свободни за нови любовни приключения, през следващите дни ще бъдете във вихъра си – ще общувате с повече хора, ще се забавлявате и ще привличате вниманието.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Рак

През тази седмица акцентът при вас ще падне върху партньорствата – най-вече личните, но при някои от вас е възможно влиянието да се отрази и на бизнессъдружията. Какво точно ще се случи зависи от това каква работа сте свършили през цялата година – ако не сте изяснили някои неща, нищо чудно отново да се сблъскате с тях, за да успеете да ги анализирате и да намерите разрешение.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: Thinkstock

Лъв

Предстои ви една позитивна седмица, като преживяванията ви ще бъдат съвсем в духа на празниците – приятни срещи, разговори и веселби. Дните ще бъдат динамични, но това едва ли ще ви притесни – напротив, забързаното всекидневие ще ви подейства стимулиращо.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Дева

В началото на тази седмица пред вас ще се открие възможност да направите нещо, което особено много ви се удава – да въведете ред в делата си. Така че организирайте се добре и се хващайте за работа – ще осъществите онова, което сте замислили.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Везни

Очаква ви интересна и вълнуваща седмица. Трудно е да се предвиди какви точно ще бъдат събитията и преживяванията ви, защото в сила ще бъде формулата „Очаквай неочакваното!”.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Скорпион

За съжаление предпразничната седмица няма да бъде лека и безоблачна за много от представителите на вашия знак. Има вероятност да изпаднете в мрачно настроение, да ви налегнат черни мисли или събитията да ви подтикнат най-накрая да се освободите от нещо – действие, което само по себе си е положително и ще доведе до добри последствия, но няма да е лесно, защото никой не обича разделите.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Стрелец

Тази седмица ще премине за вас под знака на приятните изненади и вълнения. Настроението ви ще е приповдигнато, а някои от вас ще бъдете вдъхновени от нещо ново и интересно, което предстои – например пътуване или бъдещо начинание, което е завладяло съзнанието ви.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Козирог

През тази седмица препоръката към вас е да забавите темпото колкото е възможно повече. Преодолейте склонността си постоянно да правите планове и да се опитвате на всяка цена да ги изпълнявате – това ще ви напрегне и е твърде вероятно да се преуморите.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Водолей

През тази седмица ще проявите пред хората, които ви заобикалят, най-характерните черти на вашата природа – нестандартно мислене, загриженост за общото благо и екипна работа. Ако онези, с които работите, са на една вълна с вас и се подкрепяте, тогава седмицата ще премине за вас под знака на приятни емоции, на диалог и сътрудничество.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Риби

През тази седмица при вас са възможни два сценария. Единият е да станете по-раздразнителни или да се чувствате по-напрегнати. Ако се случи, помислете дали това не се дължи на факта, че правите повече компромиси и поставяте потребностите на други хора преди вашите собствени.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Не пропускайте нищо в рубриката ни "Хороскопи", като се абонирате за нашия седмичен бюлетин тук >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти