Седмичен хороскоп за 18-24 септември: време за равносметка и любов

Седмичен хороскоп за 18-24 септември: време за равносметка и любов
Снимка: Thinkstock

Бистра Копанарова

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Бистра Копанарова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 4 до 10 септември).

Ако пък искате да проверите кой е вашият Асцендент и какво означава и символизира той за вас и вашия характер и съдба, изчислете го чрез нашата нова функционалност "Каква си според асцендента" ТУК.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

През периода е възможно да отбележите висока активност по отношение на служебните си ангажименти и задачи. В средата на настоящата седмица се случва новолунието за месеца – подходящо време да се погрижите добре за здравето си чрез спорт, правилен режим и изграждане на полезни навици.  

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Телец

През настоящата седмица Венера, вашата управляваща планета, сменя своя знак и преминава в Дева – това открива възможност да направите реалистична преценка на отношенията, които поддържате, на ситуациите, в които сте попаднали, и да проявите практицизъм.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Близнаци

Настоящата седмица не е подходяща за подписване на договори, за сключване на сделки и за водене на преговори и важни разговори. Внимавайте при пътувания и при работа с документи. Ако искате да стартирате нещо ново или да направите покупка, по-добре изчакайте следващата седмица.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Рак

В средата на настоящата седмица се случва новолунието за месеца – времето е подходящо да положите грижи за здравето си, като спортувате, спазвате добър режим и си създадете здравословни навици. Добре ще е да се отдадете и на  медитации, молитви, визуализации.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: netinfo

Лъв

Новолунието за месеца се случва в средата на настоящата седмица и пред вас то ще открие най-вече темите, свързани с пътувания, разговори, срещи с близки, нови контакти. Дните около самото новолуние, съответно през тази седмица, не са подходящи за впускане в нови дейности.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Дева

Акцентът върху вашия зодиакален знак ще бъде изключително силен през периода, особено през настоящата седмица, когато Венера преминава в Дева, а в сряда, отново в Дева, ще се наблюдава и новолунието за месеца.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Везни

В средата на настоящата седмица се случва новолунието за месеца. Времето е подходящо за духовна работа, за равносметки, молитви, медитации, за изграждане на здравословни режим и навици. Намерете време да останете насаме със себе си, добре е да бъде сред природата. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Скорпион

В средата на седмицата се случва новолунието в Дева, което за вас ще засегне темите за отношенията с хората – с любимите ви, с тези от приятелския ви кръг и от групите, в които участвате. В дните около новолунието не взимайте важни решения и не подемайте нови инициативи.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: netinfo

Стрелец

През настоящата седмица новолунието в Дева (което ще се наблюдава в сряда) за вас ще активира теми, свързани с професионалната ви реализация и с кариерата, която градите. Не е време обаче, поне в дните около новолунието, да взимате решения и да предприемате важни действия.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Козирог

Новолунието за месеца се случва в средата на настоящата седмица. Актуални теми през следващия месец за вас ще бъдат пътуванията, контактите с хора в чужбина, обучението, разширяването на възгледите и представите ви.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Водолей

Новолунието за месеца, което ще се наблюдава в сряда в знака на Девата, е най-подходящият период за съставяне на режим, на съзнателно изграждане на добри навици и за полагане на грижи за здравето. Не е време да се впускате в нови дейности и да взимате важни решения. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Риби

Новолунието в Дева, което се случва в сряда през тази седмица, ще извади на преден план темата за партньорските ви взаимоотношения, която ще е актуална за предстоящия месец.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти