Седмичен хороскоп за 17-23 септември: периодът е вдъхновяващ, но и деликатен

хороскоп гора слънце
Снимка: Thinkstock

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза.

Ето и какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 17 до 23 септември).

Ако пък искате да проверите кой е вашият Асцендент и какво означава и символизира той за вас и вашия характер и съдба, изчислете го чрез нашата функционалност "Каква си според асцендента" ТУК.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

Ако през тази седмица ви хрумне идея как да подобрите работния процес или качеството на живота си като цяло, действайте – стига да имате реалистична и постижима цел, ще постигнете успех. Ако вече знаете какво искате, насочете вниманието си в това направление и начертайте стратегия за действие – дните от сряда до петък са най-подходящото време за това.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Телец

17 и 18 септември за вас ще са дни, изпълнени с малко повече предизвикателства, защото, въпреки прословутото си търпение, едва ли ще избегнете да се вкарате в конфликтна ситуация. Възможно е да сте по-изнервени от обикновено или да избухнете заради нещо дребно

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Близнаци

Основната препоръка към вас е през тази седмица да сте прагматични, подредени и усърдни – следвате ли я, с вашия изобретателен ум и с комуникативните си способности наистина ще успеете да постигнете много. Идеите ви са добри, но, останат ли само в мислите ви, не ще има никаква полза – нито за вас, нито за околните.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Рак

Тази седмица обещава да бъде доста благоприятна за вас, що се отнася до финансовите и имуществените въпроси. Възможно е да получите пари, без да сте го очаквали, или да се отвори възможност да получите повишение. Тези от вас, които през изминалите месеци сте се потрудили здраво, сега ще имате шанса да бъдете оценени подобаващо, а наградата ще има и финансово изражение.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: netinfo

Лъв

През тази седмица бъдете по-внимателни при общуването си с околните, особено ако става дума за близки хора, специално за любимия човек, тъй като рискът от избухвания и прибързани действия ще е висок. В дните около 20 септември, преди да направите каквото и да било, мислете. Не позволявайте постъпките ви да бъдат ръководени от гнева – той е лош съветник.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Дева

През тази седмица ще усетите прилив на енергия, който ще ви придаде силен тласък и ще ви зареди, за да реализирате желанията и намеренията си. Като цяло месецът ще е много силен за вас, изключително благоприятен за нови начинания, но през следващите дни – особено от четвъртък нататък, ще се впуснете с пълна сила напред.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Везни

Навлизате в доста благоприятен за материалното ви положение период – може да се сдобиете с дълго очаквани средства. Не е нужно да полагате кой знае какви усилия или да се претоварвате с работа – полученото ще бъде като подарък от съдбата или просто възнаграждение за добре свършена работа през изминалите седмици.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Скорпион

През тази седмица се старайте да не отлагате днешната работа за утре и довършвайте започнатото. Проблеми в интимните и деловите взаимоотношения, които са били заглъхнали, сега може да избухнат с нова сила и ще трябва да се справяте с тях. Някои от вас дори може да срещнат случайно бивши партньори, с които отдавна не са се виждали.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Стрелец

Ще започнете тази седмица окрилени и вдъхновени – с планове за бъдещето. През първите два дни наистина може да развихрите въображението си и да захраните бляновете си. Мечтайте на воля! Как ще се развият събитията от сряда нататък обаче зависи много от това дали сте готови да положите достатъчно усърден труд и дали може да вместите новите планове сред ангажиментите си – служебни и семейни.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Козирог

През тази седмица ще имате приятни изживявания, свързани с дома и семейството. Може да се случи щастливо събитие, което да ви изненада приятно, да разкрасите обстановката вкъщи или да се сдобиете с нова, красива вещ. Някои от вас може да получите и пари, които ще дойдат добре на семейния бюджет.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Водолей

Тази седмица не позволявайте на настроенията ви, на другите хора и на битовите проблеми да влияят на връзката ви, а поемете своята отговорност. Не се връщайте към предишни преживявания, макар че те вероятно ще ви застигат, а гледайте напред – към това, което искате да бъдете и да правите в бъдеще.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Риби

През тази седмица приятните ви изживявания ще бъдат по-скоро в служебната среда. Там ще възникват нови идеи, ще се откриват възможности за изява, а при някои от вас е възможно да има и финансови облаги. Ако професията ви е свързана със срещи с хора или дава поле за разгръщане на творческите ви способности, тогава със сигурност ви очаква приятен период, зареден с вдъхновение.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

банери нови
Снимка: Edna

банери нови
Снимка: Edna

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти