Седмичен хороскоп за 13-19 август: емоционална седмица, която сбъдва желания

лято
Снимка: Thinkstock

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза.

Ето и какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 13 до 19 август).

Ако пък искате да проверите кой е вашият Асцендент и какво означава и символизира той за вас и вашия характер и съдба, изчислете го чрез нашата нова функционалност "Каква си според асцендента" ТУК.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

За вас тази седмица ще бъде изпълнена с повече предизвикателства, защото ще премине под знака на преодоляването на някакво препятствие или на ограничение. От една страна, ще искате да отстоявате себе си и собствените си убеждения, но от друга – вероятно ще трябва да се съобразявате с независещи от вас фактори. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Телец

През тази седмица на първо място ще излезе въпросът за вашето лично спокойствие. Каквото и да правите, ще се стремите към него – и вкъщи, и на работа, и в любовния си живот. Периодът е много подходящ да си угаждате както намерите за добре – чрез храна, забавления, удоволствия или разкрасяващи процедури. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Близнаци

Тази седмица ще бъде позитивна за хората от вашия знак – интересни събития няма да липсват и по всяка вероятност ще се случват неочаквано. Каквото и да правите в личния и в професионалния си живот, не се опитвайте да вършите всичко сами – ще получавате нужната ви подкрепа. Стремете се да преследвате взаимен интерес и няма да сбъркате. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Рак

През тази седмица ще отбележите промяна на курса в някаква област от живота си, в която досега е имало застой или сте изпитвали неудовлетворение. Посоката е право напред, но имайте предвид, че не винаги промяната може да бъде осъществена лесно, така че е напълно възможно да изпитате известен дискомфорт. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: netinfo

Лъв

През тази седмица повечето от вас ще бъдете настроени по-скоро да се впуснете в забавления и приключения, отколкото да се отдадете на труд. Ще имате желание да си угаждате и да правите това, което ви подсказва сърцето. Ще действате спонтанно и ще слушате най-вече себе си – нещо, което по принцип правите, но през тази седмица тази ваша склонност ще се прояви особено силно. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Дева

Тази седмица ще бъде благоприятна за вас, що се отнася до работата, финансите и бизнеса, така че не бива да пренебрегвате потенциала й. Ще преследвате целите си неуморно и ще имате достатъчно енергия, за да поработите по-усилено, което ще подсигури успеха ви. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Везни

През тази седмица ще се справяте по-добре, ако действате, водени от собствената си интуиция, вместо да очаквате някои друг да ви поднесе търсените отговори. Така ще успеете да преодолеете колебанията си и да изберете посоката, по която в крайна сметка да поемете. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Скорпион

През тази седмица е възможно на работното ви място да настъпят промени, така че вниманието ви ще бъде насочено най-вече към тази област. Преобразованията може да засегнат както организацията на работата или на екипа ви, така и отношенията с хора, с които работите. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: netinfo

Стрелец

Предстои ви важна седмица, защото за много от вас тя ще бележи приключване на някаква дейност или освобождаване от нещо. Не е задължително това да се случи веднага, но има голяма вероятност през седемдневния период да бъде поставено началото на процеса – може някаква авантюра да прерасне в сериозна връзка, да вземете решение да сложите край на делови ангажимент или да финализирате работата по проект, в чието изпълнение сте вложили много енергия.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Козирог

Тази седмица може да се окаже за вас изпълнена с повече предизвикателства в емоционален план, особено що се отнася до интимните ви отношения. Възможно е у вас да се породи чувство, че партньорът/партньорката ви се явява пречка да осъществите нещо, което искате, или че не ви дава нещо, което заслужавате. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Водолей

През тази седмица вашата способност да преценявате правилно ситуациите и да ги анализирате ще ви бъде полезна, защото ще ви предпазва от грешки. Периодът всъщност не е неподходящ за решителни действия в определено направление – просто, преди да ги предприемете, трябва да анализирате ситуацията. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Риби

Препоръката към вас е през тази седмица да се опитвате да не изпадате в каквито и да било крайности  и в желанията, и в постъпките си, и когато изразявате мнение – защото това може да породи проблеми. Не се опитвайте да насилвате нещата, само и само те да се развиват както вие искате – ако сте на прав път, те ще се получат, просто трябва да сте последователни и търпеливи. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти