Седмичен хороскоп за 12-18 март: бъдете търпеливи и ще успеете във всичко

жена
Снимка: Thinkstock

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Йоана Йорданова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 12 до 18 март).

Ако пък искате да проверите кой е вашият Асцендент и какво означава и символизира той за вас и вашия характер и съдба, изчислете го чрез нашата нова функционалност "Каква си според асцендента" ТУК.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

През тази седмица партньорските и в частност любовните ви взаимоотношения може да забуксуват. Проблемите ви не са нерешими, но ще трябва и вие, и другият човек да положите повече усилия, за да откриете къде се коренят и да намерите изход, който устройва и двете страни.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Телец

През тази седмица е възможно да имате усещането, че всичко се случва по-трудно от обикновено, също и че не става това, което искате – не понеже вие не правите достатъчно, а защото някой ви пречи. Не се отчайвайте – такъв е периодът.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Близнаци

През тази седмица ще трябва да обърнете внимание на финансите си. Някои от вас ще бъдете принудени да го направите, защото ще се окаже, че в миналото не сте догледали нещо, не сте се издължили на някого или просто не сте се отнасяли достатъчно сериозно към тази сфера от живота си.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Рак

През тази седмица представителите на вашия знак ще изпитвате благоприятни влияния, но е възможно и да бъдете изправени пред предизвикателства. С други думи, може да очаквате както да се сблъскате с някои трудности – най-вече в личните си отношения, така и пред вас да се открият перспективи за израстване.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: netinfo

Лъв

Тази седмица може да се окаже доста приятна и успешна за вас, но за това има едно условие – хората, с които съжителствате и работите, да подкрепят начинанията ви и да ви дават възможност да се изявявате така, както ви идва отвътре. Налице ли е това условие, наистина ще успеете да дадете най-доброто от себе си и да оберете овациите

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Дева

През тази седмица вашата способност да спазвате мярка във всичко ще ви бъде много полезна, защото ще ви предпази да не изпадате в крайности и да не правите излишни разхищения – както на средства, така и на емоции. Бъдете все така умерени и организирани, особено що се отнася до парите – ще имате полза от това. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Везни

През тази седмица хармонията, която е толкова важна за вас, може да бъде нарушена по някакъв начин в личните и в служебните ви отношения. В такива моменти в най-голяма степен може да се изявите в ролята на балансьор. Каквото и да се случва, опитайте се да запазите спокойствие и да действате разумно.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Скорпион

През тази седмица има вероятност неочаквано да ви споходи късмет или да получите някаква награда от съдбата. При някои това може да е вълнуващо пътуване, при други – финансови приходи, а при трети – изгодна сделка.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: netinfo

Стрелец

Предстои ви още една седмица, в която ще имате много енергия и ентусиазъм, а действията ви ще дават добри резултати – няма да се сблъсквате с трудни влияния, които да ви пречат да постигнете желаното. Независимо дали искате да завършите нещо или да поемете по нова посока, може да постигнете успех.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Козирог

През тази седмица ще е добре да сте малко по-внимателни какво говорите и най-вече как го казвате, защото острият тон може да засегне близък човек и да предизвика студенина в отношенията ви. Ако сте обвързани, има вероятност да не одобрявате някаква постъпка на партньора/партньорката си, да се чувствате разочаровани от него/нея.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Водолей

Тази седмица ще започне чудесно за вас – настроението ви ще бъде някак приповдигнато, тъй като все още ще ви владее ентусиазмът от предходния седемдневен период. Продължавайте да поддържате тази позитивна нагласа и през следващите дни – дори да срещнете някои препятствия.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Риби

През тази седмица звездните влияния ще ви подтикнат да оставите зад гърба си нещо от миналото – било то материално или не, и да поставите ново начало. Ако в момента не ви хрумва в коя област да е това ново начало и как точно да го положите, направете нещо символично.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти