Седмичен хороскоп за 12-18 юни: период на хармония и време за приключения

Седмичен хороскоп за 12-18 юни: период на хармония и време за приключения
Снимка: Weheartit

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Бистра Копанарова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 2 май до 7 май).

Ако пък искате да проверите кой е вашият Асцендент и какво означава и символизира той за вас и вашия характер и съдба, изчислете го чрез нашата нова функционалност "Каква си според асцендента" ТУК.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

Тази седмица не е особено подходяща за пътувания в чужбина, за работа и контакти с чужденци – това се отнася особено за дните след средата на седемдневния период. Все така ще съществуват добри възможности за постигане на разбирателство, за установяване на спокойствие и хармония в партньорските ви взаимоотношения.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Телец

Продължава появилата се през миналата седмица добра тенденция за установяване на хармония, разбирателство и спокойствие в партньорските ви взаимоотношения – що се отнася до личния ви живот, може да се наслаждавате и да изживеете пълноценно този период.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Близнаци

За вас настоящата седмица ще е благодатна за постигане на разбирателство и хармонични отношения както в партньорствата ви, така и с колегите на работното място. Може да се занимавате успешно с бизнес и с разрешаването на финансови въпроси, но все пак периодът не е подходящ за рисковани действия в тези сфери.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Рак

Попадате в добър период за активност, инициативност, за повече движение, но трябва да внимавате да не влизате в конфликтни ситуации с околните. Времето е подходящо за занимания със спорт и за всякакви дейности от творчески характер, за забавления с любимите хора и за приятни преживявания.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

Лъв

След средата на настоящата седмица внимавайте да не възникнат неразбирателства с любимите ви хора или с тези от приятелското ви обкръжение. Времето също така не е подходящо да стартирате нови проекти или да поставяте нови цели пред себе си – най-добре ще е да изчакате малко, за да ви се получат успешно нещата.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Дева

Настоящата седмица, особено през дните след средата й, не е подходящо време за изяви в професионално отношение, въпреки че през периода вниманието и усилията ви ще бъдат насочени именно в тази сфера. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Везни

Отново добра седмица за постигане на спокойствие, разбирателство и стабилизация в партньорските ви взаимоотношения. Периодът, особено след средата на седмицата, не е подходящ обаче за пътувания, контакти или работа с хора от чужбина.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Скорпион

През настоящия период са възможни пътувания, обучение, работа или контакти с чужденци. Като се опирате на опита си, стремете се да разширявате знанията си и да обогатявате вижданията си, отворете възприятията си и приветствайте промените. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК

Стрелец

Седмицата е много благоприятна за постигане на хармонични взаимоотношения и разбирателство в партньорствата, в които участвате – обърнете по-голямо внимание на тази сфера от живота си.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Козирог

През периода у възможно да попаднете в конфликтни ситуации в партньорските си взаимоотношения – това се отнася както до личните, така и до бизнесконтактите, които поддържате.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Водолей

Настъпва период, в който ще бъде добре да внимавате да не се въвличате в конфликтни ситуации с колегите на работното си място, както и да щадите здравето си, да се грижите за него. Не се претоварвайте и спазвайте добър и полезен режим, за да си помогнете в това отношение.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Риби

През настоящата седмица е възможно да попаднете в неясни ситуации и да възникнат недоразумения както в дома ви, така и в партньорските ви взаимоотношения. Ето защо ще трябва да сте максимално съсредоточени.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти