Седмичен хороскоп за 10-16 юли: открийте време за себе си и пътувайте

Седмичен хороскоп за 10-16 юли: открийте време за себе си и пътувайте
Снимка: Weheartit

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Бистра Копанарова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 2 май до 7 май).

Ако пък искате да проверите кой е вашият Асцендент и какво означава и символизира той за вас и вашия характер и съдба, изчислете го чрез нашата нова функционалност "Каква си според асцендента" ТУК.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

Седмицата ще бъде по-напрегната, така че ще е добре да не се претоварвате, да не се въвличате в конфликти с околните и да не пътувате. Най-добре ще е, ако отделите време за рутинни занимания и за домашни дела. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Телец

И през тази седмица небесната планетна конфигурация ще остане напрегнатата, така че времето няма да е подходящо за пътувания и за старт на нови инициативи. Избягвайте да се изявявате в професионален план и внимавайте да не попаднете в конфликтни ситуации с партньора/партньорката си.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Близнаци

За вас през седмицата най-добре би било да обърнете внимание на домашните дела и на хората, с които живеете, както и на заниманията, свързани с бизнес и финанси. Тъй като и през настоящата седмица планетите на небето ще са в напрегната конфигурация, добре ще е да избягвате пътувания.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Рак

Седмицата ще бъде напрегната поради конфигурацията на планетите на небето – моментът няма да е подходящ както за пътувания и бизнесдела, така и за предприемане на нови начинания и за обсъждане на финансови въпроси.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

Лъв

През настоящата седмица планетната конфигурация на небето ще бъде напрегната – не се претоварвайте, избягвайте да се вкарвате в стресови ситуации и се грижете добре за здравето си.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Дева

За вас настоящата седмица е подходяща най-вече за изяви в професионален план и за духовни практики: медитации, обръщане навътре към себе си. Поради напрегнатата конфигурация на планетите най-добре ще е да избягвате претоварванията.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Везни

Не се претоварвайте и избягвайте да се вкарвате в стресови ситуации. Вършете всичко с лекота, заложете на гъвкавостта при контактите си с околните – активната  комуникация ще ви помага да постигнете разумно разбирателство с тях. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Скорпион

За вас през настоящата седмица не е препоръчително да предприемате пътувания – поради напрегнатата планетна конфигурация на небето е добре да избягвате да се въвличате в стресови и извънредни ситуации.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК

Стрелец

Седмицата ще бъде добра за постигане на разбирателство и хармонични отношения в партньорствата, в които участвате – и личните, и деловите. Общувайте по-активно и изразявайте ясно и уверено позицията си, покажете се в най-добрата си светлина.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Козирог

Седмицата ще бъде напрегната – ето защо е добре да избягвате да се въвличате в конфликтни ситуации в партньорските си взаимоотношения. Не се претоварвайте и се стремете да си спестявате стреса. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Водолей

През седмицата планетната конфигурация ще бъде напрегната – ето защо ще бъде добре да не се подлагате на стрес, да не се въвличате в напрегнати ситуации. Грижете се здравето си – бъдете умерени, спазвайте режим, следвайте здравословните си навици.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Риби

Седмицата е подходяща за рутинна работа, за изпълнение на ежедневните ви дела и ангажименти, както и за интензивни срещи и разговори, за кратки пътувания, изобщо – за повече движение.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти