Седмичен хороскоп 7-13 декември: Окончателно приключваме старите неща

Седмичен хороскоп 7-13 декември: Окончателно приключваме старите неща
Снимка: Thinkstock

В началото на всяка нова седмица ние споделяме с вас, нашите любими верни читателки, новия седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес и очаквате с трепетни емоции.

И тази седмица няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Йоана Йорданова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 7 до 13 декември).

Очаква ни седмица, в която окончателно ще приключим с някои стари неща, за да освободим път за нови.

Седмицата е заредена с голям потенциал за промени, като ние избираме дали ще го използваме за съзидание, или за разрушение.

Ще има конфронтация и за да не се стигне до сериозни сблъсъци, нека бъдем по-толерантни и нека се опитаме да овладяваме гнева си. 

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака:

Овен 

През тази седмица ще проявявате нетърпимост към всякаква несправедливост и ще бъдете готови да воювате за онова, което според вас е правилно. Ако шефът ви или друг човек се опитва да ви наставлява и да ви заповядва, това сериозно ще ви подразни.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Телец

През тази седмица във всекидневието ви ще намерят място и приятни изживявания, и изнервящи моменти, в които трудно ще контролирате случващото се. Периодът е много благоприятен за тези от вас, които имат собствен бизнес или са се посветили на някакво съвместно начинание – възможно е през следващите дни да подпишете изгоден договор, да получите пари или да намерите начин да разширите бизнеса си. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Близнаци

През тази седмица имате шанс да постигнете успехи, ако преодолеете склонността си да се колебаете. Не мислете чак толкова много дали едно нещо е правилно, или не, защото накрая може да не свършите нищо. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Рак

През тази седмица е потребно да подходите по-отговорно към здравето си. Ако има проблем, който сте пренебрегвали, сега е моментът да се обърнете към специалист и да потърсите решение. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК.

Лъв

Тази седмица ще бъде благоприятна за вас, защото ще получите шанс да се измъкнете от сивото  всекидневие и да се разнообразите по някакъв начин. Ще имате поводи за забавления – може да ви поканят на някакво интересно събитие, да празнувате с близки хора или просто да сте в по-приподвигнато настроение. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Дева

През тази седмица ще трябва да отделите повече време за планиране, а също така и да въведете структура и ред там, където има нужда от това. Вниманието на много от вас ще бъде насочено към осъществяване на личните ви желания, които са по-скоро свързани с дома, семейството и децата, отколкото с работата и професионалната реализация. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Везни

През тази седмица може да ви се наложи да влезете в ролята на омиротворители. Около вас – на работа или вкъщи – ще става напечено и тъй като вие не се чувствате добре във враждебна атмосфера, ще направите каквото е нужно, за да се постигне разбирателство.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Скорпион

През тази седмица има голям шанс да използвате своите вътрешни сили и заложби, за да постигнете това, което искате. Думата „страст“ е ключова за вашия знак, а през следващите дни имате за задача да отключите тази страст и да я насочите към нещо полезно и важно за вас – лична или професионална цел. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Стрелец

Тази седмица е своеобразно ново начало за вас. До средата на седмицата е подходящо да довършите всичко старо и да се освободите от онова, което по някакъв начин ви затормозява или смятате, че не ви е необходимо. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Козирог

През първата половина на тази седмица няма да бъдете особено активни и вероятно ще предпочете по-спокойните занимания. Ако усетите, че имате по-голяма нужда от сън и почивка, послушайте тялото си и си ги осигурете. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Водолей

Тази седмица ще бъде вълнуваща за вас, защото ще ви даде възможност да проявите качества, които са много характерни за вашата природа – стремеж към независимост и нестандартно мислене. Използвайте положителното влияние, за да направите промени в онази област от живота си,  където са се настанили скуката и еднообразието. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Риби

През тази седмица ще имате шанс да внесете повече близост в отношенията си с околните, а в работата – повече страст и вдъхновение. Ако имате хоби или работата ви е творческа, тогава сте късметлии, защото ще успеете да разгърнете фантазията си и да се насладите на постигнатото. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Не пропускайте нищо в рубриката ни "Хороскопи", като се абонирате за нашия седмичен бюлетин тук >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти