Седмичен хороскоп 4-10 януари: Не действайте импулсивно

Седмичен хороскоп 4-10 януари: Не действайте импулсивно
Снимка: Thinkstock

В началото на всяка нова седмица ние споделяме с вас, нашите любими верни читателки, новия седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес и очаквате с трепетни емоции.

И през тази седмица няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Йоана Йорданова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 4 до 10 януари).

През тази седмица ще ни бъде трудно да определим кое ни води - вътрешният ни глас, който винаги ни сочи правилния път, или страховете и наранените ни чувства, които ни тласкат назад към миналото.

Интимните отношения ще бъдат поставени пред изпитание.

За да не сбъркаме, е по-добре да не правим прибързани заключения и да не действаме импулсивно. Търпението и смирението ще ни бъдат крайно необходими.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака:

Овен 

През тази седмица е възможно да откриете, че сте се нагърбили с повече отговорности, отколкото може да носите. Колкото и силна да е готовността ви да вършите много дейности наведнъж и да приключите всичко, накрая все нещо ще страда, а е напълно възможно да пропуснете някоя важна подробност. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Телец

През тази седмица темата за парите ще занимава много от вас. Имате добри шансове да получите пари, които ще ви дойдат добре, или да направите някаква реорганизация на финансите си, така че материалното ви положение да се подобри. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Близнаци

Очаква ви емоционална седмица, през която основните събития ще се случват по-скоро във вашия вътрешен свят, отколкото в работата или в обкръжението ви. При някои от вас преживяванията ще останат скрити и околните може да не разберат нищо, при други емоциите ще бъдат по-бурни, а трети може просто да се чувстват изнервени или тревожни. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Рак

През тази седмица обстоятелствата на работното ви място ще зависят най-вече от миналите ви действия. Ако сте полагали нужните усилия, за да се докажете и да се усъвършенствате и ако сте се отнасяли коректно към колегите си, сега може да очаквате стабилизация и дори заслужена награда за труда. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК.

Лъв

През тази седмица ще излязат наяве някои проблеми в работната ви среда, на които ще трябва да обърнете по-сериозно внимание. Едва ли ще успеете да ги решите за ден-два, но най-малкото може да не ги игнорирате и да се опитате да ги анализирате. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Дева

Каквито и служебни и домашни задачи да имате през тази седмица, вашето лично спокойствие и удоволствие ще бъдат на първо място. Няма да се интересувате толкова дали това, което правите, ще даде някакъв резултат и дали хората ще го одобрят - по-важно ще бъде как се чувствате вие самите. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Везни

През тази седмица ще може да си отдъхнете от трескавата работа и динамиката, които изпълваха дните ви в края на изминалата година. Ще може да обърнете повече внимание на себе си, на близките си хора и на занимания, които ви доставят удоволствие. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Скорпион

Тази седмица ще бъде много различна за представителите на вашия знака, тъй като преживяванията ви ще зависят от това до каква степен сте готови да пуснете миналото и да продължите напред, а също така и доколко успявате да се справите със собствените си страхове. Ключовите думи през следващите дни ще бъдат „страст“ и „търпение“ - две качества, които като че ли трудно се съчетават, но ако успеете да го направите, има шанс да постигнете наистина забележителни резултати. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Стрелец

През тази седмица преживяванията ви ще зависят от случващото се във важните за вас взаимоотношения – лични и делови. Колкото и да искате да сте свободни и да продължите напред с пълна сила, ще трябва да се спрете и да уредите някои договорки и ангажименти, наследство от миналото. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Козирог

Тази седмица е в известна степен заключителна за вас. Ето защо не е особено удачно да започвате нови проекти, да правите грандиозни планове или да предприемате някакви важни действия, които имат отношение към бъдещето ви. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Водолей

През тази седмица е потребно да се грижите малко повече за себе си. Периодът е по-напрегнат, хората около вас ще бъдат по-изнервени, а не е изключено и вашето емоционално състояние да бъде по-нестабилно. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Риби

През тази седмица ще ви бъде нужна здрава връзка със собствената ви интуиция, за да не се подведете и да не позволите на обстоятелствата и на собствените ви емоции да ви люшкат от една страна на друга. Възможно е някои истини да излязат наяве, някои илюзии, които сте подхранвали, да бъдат разбулени, а реалността много ясно ще ви покаже дали сте на прав път и дали не сте се заблуждавали. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Не пропускайте нищо в рубриката ни "Хороскопи", като се абонирате за нашия седмичен бюлетин тук >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти