Седмичен хороскоп 29 февруари - 6 март: не рискувайте, може да съжалявате

Седмичен хороскоп 29 февруари - 6 март: не рискувайте, може да съжалявате
Снимка: Thinkstock

В началото на всяка нова седмица ние споделяме с вас, нашите любими верни читателки, новия седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес и очаквате с трепетни емоции.

И през тази седмица няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Йоана Йорданова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 29 февруари до 6 март).

През тази седмица е по-мъдро да не започваме нищо ново и да не предприемаме излишни рискове.

Добре е да овладяваме гнева си и да внимаваме какво говорим, защото има риск да кажем неща, за които после ще съжаляваме.

Наяве ще излязат скрити емоции, за които може и да не сме подозирали.

Връзките и приятелствата, които са се доказали с времето, ще работят в наша полза.

Ако имаме проблеми, ще можем да разчитаме на приятели и делови партньори, с които сме установили трайни отношения.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака:

Овен 

През тази седмица звездните влияния предразполагат повече към почивка, отколкото към работа. Макар че вие не сте от хората, които обичат да бездействат, опитайте се да се насладите на този период. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Телец

Тази седмица ще премине по-гладко за вас, ако се съобразите със звездните влияния да бъдете по-толерантни към околните. Разбира се, това не значи да приемате всичко и всички, а просто да се опитвате да видите ситуацията от гледната точка на другия човек, да се съобразите с неговото мнение и да се опитате да постигнете разбирателство.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Близнаци

През тази седмица умението ви да общувате и да разглеждате една ситуация от различни ъгли ще работи изцяло във ваша полза. Повечето хора ще бъдат благоразположени към вас и ще ви съдействат – разбира се, за целта и вие ще трябва да подходите към тях непредубедено. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Рак

През тази седмица може да има някои моменти, в които нещо ще ви разстройва или притеснява, но ако не задълбавате прекалено в проблемите, има шанс всичко да протече по-гладко. Ако през тази седмица трябва да уреждате парични въпроси – заеми, разпределяне на средства и други, заемете се сериозно – сега има по-голям шанс да направите добър избор и да се подсигурите материално, отколкото по-нататък през месеца.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК.

Лъв

През тази седмица много от вас ще бъдат на любовна вълна. Преживяванията ви ще произтичат от това дали се разбирате с човека до вас и до каква степен той откликва на желанията ви. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Дева

Тази седмица ще бъде преходна към по-значимите промени, които много от представителите на вашия знак ще преживеят съвсем скоро – през март или първата половина на април. Макар че някои от промените може да бъдат внезапни и изненадващи и за самите вас, ако наблюдавате случващото се около вас и емоционалните си преживявания, нищо чудно да забележите знаците за това накъде вървят нещата. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Везни

Тази седмица ще бъде благоприятна за вас – вероятно ще има и по-напрегнати моменти, но като цяло ще бъдете в добро настроение. Това ще се дължи основно на факта, че се разбирате добре с хората около вас, те ще ви оценяват и  ви съдействат. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Скорпион

В първия ден от седмицата е потребно да сте по-внимателни, защото не е изключено да се замесите в конфликт и да стане напечено. Стойте настрана от враждебно настроени хора и самите вие се въздържайте от прояви на словесна агресия. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Стрелец

През тази седмица ще може да обърнете малко повече внимание на себе си, вместо да се занимавате с околните и да позволявате на работата да поглъща цялото ви време. Първият ден от седмицата е по-подходящ за почивка и уединение, отколкото за активна дейност. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Козирог

В началото на тази седмица повечето от вас ще се чувстват оценени – както от приятелите и партньора си, така и на професионалното поприще. Ще имате повече самочувствие, защото усилията ви няма да останат незабелязани, и ще получавате нужното признание. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Водолей

През тази седмица ви очакват приятни преживявания. Отношенията с най-близките ви хора ще бъдат хармонични – особено в първата половина на седмицата, а в работата комуникацията с колеги, началници и делови партньори ще тече гладко и лесно ще постигате разбирателство. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Риби

През тази седмица е препоръчително да не се впускате в нови начинания и да не предприемате някакви по-резки движения. Много от представителите на вашия знак ще преживеят по-сериозни промени в скоро време, така че в момента е по-мъдро да не избързвате с каквото и да било, да наблюдавате и най-вече – да се грижите за себе си. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Не пропускайте нищо в рубриката ни "Хороскопи", като се абонирате за нашия седмичен бюлетин тук >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти