Седмичен хороскоп 28 август - 3 септември: гответе се за нещо неочаквано

Седмичен хороскоп 28 август - 3 септември: гответе се за нещо неочаквано
Снимка: netinfo

Бистра Копанарова

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Бистра Копанарова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 28 август до 3 септември).

Ако пък искате да проверите кой е вашият Асцендент и какво означава и символизира той за вас и вашия характер и съдба, изчислете го чрез нашата нова функционалност "Каква си според асцендента" ТУК.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

През настоящата седмица ще успеете да свършите повече работа – ще имате и енергията, и издръжливостта да го направите. Заложете на рутинни дела, следвайте ежедневните си навици, изпълнявайте задачите си.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

зодии
Снимка: Thinkstock

Телец

Вашата планета управител Венера вече се движи в знака на Лъва – идва време да изразите чувствата си и да демонстрирате добро, сърдечно отношение към човека до себе си, да се изявявате ярко и забележимо. През периода най-добре ще е да посветите времето си на домашни дела и да подобрите взаимоотношенията си с хората вкъщи.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

зодии
Снимка: Thinkstock

Близнаци

Продължава ретроградното движение на вашата планета-управител и времето е подходящо най-вече и предимно за довършване на стари дела, за разчистване на сметки, отношения, за приключване на ситуации и на всичко, което сте оставили наполовина свършено. Добре знаете, че времето не е подходящо за по-големи покупки, особено на техника, превозни средства и на всичко, свързано с комуникации.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

зодии
Снимка: Thinkstock

Рак

Седмицата ще е доста по-спокойна в сравнение с предишната и ще стане възможно да обърнете по-голямо внимание на отношенията си с околните. Все още не е време за нови дейности, за важни преговори и за подписване на договори, въпреки че през периода за вас в тази сфера ще има динамика – ще общувате активно, ще установявате контакти с околните (но не създавайте нови), ще предприемате кратки пътувания.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

зодии
Снимка: Thinkstock

Лъв

Венера премина във вашия зодиакален знак – подходящ период да изразявате открито и ярко чувствата си, да обърнете по-голямо внимание на дома си и на хората в него, както и на приятелите си и на екипната работа. С лекота ще постигате разбирателство и хармонични отношения, така че общувайте и споделяйте.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

зодии
Снимка: Thinkstock

Дева

Настъпва време за предприемане на инициативи и за решителни действия, но единствено по отношение на стари или отдавна започнати дела, на ситуации, в които сте попаднали, или на отношения, които поддържате. Внимавайте с информацията, която получавате през тази седмица – проверявайте всичко и не се доверявайте прекалено, за да не се окаже, че някои неща не са точно такива, каквито изглеждат.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

зодии
Снимка: Thinkstock

Везни

Вашата управляваща планета Венера вече премина в знака на Лъва и времето е подходящо както за по-смели и ярки изяви в професионален, и особено в творчески аспект, така и за открито изразяване на чувствата, които изпитвате. Добра седмица за партньорските взаимоотношения и за любовния ви живот – насочете вниманието си към тези сфери.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

зодии
Снимка: Thinkstock

Скорпион

Седмицата е добра за професионални изяви, а в дома и в партньорските си взаимоотношения може да се изявявате ярко и естествено и, ако намерите за необходимо, с лекота да правите промени в тези сфери. Моментът не е подходящ обаче да се впускате в нови дейности и инициативи – успехи може да постигнете, най-вече като поддържате и развивате това, което сте започнали преди време.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК

зодии
Снимка: Thinkstock

Стрелец

За вас седмицата ще бъде сравнително спокойна и подходяща да обърнете поглед назад към миналото и да си направите равносметка по всички теми, които са важни за вас и ви вълнуват. Може да пътувате успешно, но има условие: да посещавате познати места, на които вече сте били, както и добре да проверявате всички документи, които са ви необходими.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

зодии
Снимка: Thinkstock

Козирог

Сатурн, вашата планета-управител, е в стационарно положение – възможно е да има забавяне в ситуации от всякакъв характер и известно протакане във всички сфери от живота ви. Ето защо най-добре ще бъде, ако се въоръжите с търпение и се опитвате да запазите спокойствие.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

зодии
Снимка: Thinkstock

Водолей

През настоящата седмица може да се задействате и да свършите много работа, но не захващайте нови дела, а довършвайте старите. Ако насочите вниманието си в това направление, бихте могли да си сътрудничите градивно с околните и да постигнете добри резултати. В отношенията с партньора/партньорката ще бъде чудесно, ако изразявате ярко чувствата си.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

зодии
Снимка: Thinkstock

Риби

В партньорските си контакти през периода може да доизяснявате и да изчиствате стари ситуации, а тези от вас, които сте необвързани, не бива да създавате нови връзки. Обърнете по-голямо внимание на ежедневната си работа и на изпълнението на рутинни задачи.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

зодии
Снимка: Thinkstock

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти