Седмичен хороскоп 27 август - 2 септември: очакват ви предизвикателства, бъдете търпеливи

седмичен хороскоп
Снимка: Thinkstock

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза.

Ето и какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 27 август до 2 септември).

Ако пък искате да проверите кой е вашият Асцендент и какво означава и символизира той за вас и вашия характер и съдба, изчислете го чрез нашата функционалност "Каква си според асцендента" ТУК.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

През тази седмица би било добре да си припомните, че преди нещата да се оправят, те се объркват. Всъщност, възможно е пред вас да се открие нов път, с нови възможности, но е твърде вероятно те все още да останат скрити и да се разгърнат в течение на следващите седмици. В по-практичен план през този период може да постигнете прогрес в професионалната област, като за целта е потребно да сте възможно най-концентрирани, да си поставяте конкретни цели и задачи и да ги реализирате. Възможно е тези от вас, които в миналото сте проявявали усърдие, сега да берете плодовете на труда си, и дори да получите повишение. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Телец

Тази седмица ще бъде особено значима за представителите на вашия знак – на едни ще донесе промени, други ще осъзнаете нещо и ще стигнете до интересни разкрития, а трети ще обмислите важно решение. Събитията и преживяванията през следващите дни ще отекват дни, седмици, и дори месеци напред. Даже няма да е чудно, ако поставите ново начало в личния или в професионалния си живот. Ето защо е потребно добре да помислите, преди да предприемете каквото и да било. Има риск да действате в момент на умопомрачение или под влияние на силни емоции, което няма да е най-удачният вариант. Така че, каквото и да се случва, първо охладете страстите, дайте си малко време за размисъл и тогава действайте. Ако става дума за нещо важно, най-разумно би било да отложите ходовете си за следващата седмица, дори за края на септември. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Близнаци

За представителите на доста зодиакални знаци тази седмица ще бъде изпълнена с предизвикателства, но вие като че ли ще избегнете трудните ситуации. Дори да изпитвате известен дискомфорт или да се наложи да се адаптирате към някаква промяна, като цяло ще запазвате самообладание. Обаче, за да се справяте по-добре с предизвикателствата и да сте в синхрон със звездните влияния, не игнорирайте практичната страна на живота – работата, парите, здравето. Обръщайте по-голямо внимание на детайлите, а реализацията на грандиозните цели и планове оставете за по-нататък.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Рак

Тази седмица може да бъде малко по-трудна за вас, защото наяве ще излязат някои слаби места – на характера ви, на връзката ви, дори и на плановете ви за бъдещето. Добра идея е да се погрижите за тялото и за енергията си – има вероятност някои хора да се опитват да навлязат в личното ви пространство, да се възползват от вас или да се пробват да ви натоварят със своите лични проблеми. За да неутрализирате неблагоприятните влияния, не бързайте да се отзовавате на всеки, който търси от вас помощ, съвет, пари или нещо друго – първо помислете дали човекът наистина си заслужава, дали има добри намерения и дали няма да поиска нещо в замяна. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: netinfo

Лъв

През тази седмица е потребно да сте малко по-търпеливи, макар че за много от вас това може да се окаже сериозно предизвикателство. Периодът предразполага по-скоро към наблюдение и изчакване, отколкото към решителни действия, особено ако касаят важни за вас взаимоотношения. Разбира се, това не означава да седите и да не правите нищо или пък, ако ви се предостави някаква възможност, да останете пасивни – по-скоро не бива да прибързвате и да взимате важни решения под влиянието на емоции. Има известна вероятност през следващите дни да действате под влияние на афект, затова не правете нищо, преди да сте броили до десет и да сте обмислили добре как да постъпите.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Дева

През тази седмица вашата склонност да планирате и да организирате всекидневните си дейности може да ви бъде от полза, но е възможно и да ви навреди. Ключът е в това да прецените кое зависи от вас и се поддава на планиране и какво не е във вашата власт – и ще трябва да се доверите на преценката си. Ако имате прекалено високи очаквания към хората, които ви заобикалят, нищо чудно да бъдете подведени. През тази седмица по-лесно ще ви вадят от равновесие, а нищо чудно наяве да излязат някои стари проблеми, които може да нарушат душевния ви комфорт. Какъвто и самоконтрол да си налагате по принцип, сега ще се владеете по-трудно, така че нищо чудно да изненадате с реакциите си и себе си, и други хора. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Везни

През тази седмица вниманието на много от вас ще бъде насочено към емоционалния ви свят и към случващото се там. Това как се чувствате и от какво имате нужда ще бъде по-значимо от мнението на хората за вас и за образа, с който се представяте пред света. И през тази седмица ще продължават да ви занимават мислите и преобладавалите преди емоции, като е възможно сега да изпитате усещане за неотложност – например, че трябва да направите и да промените нещо или окончателно да разрешите определен проблем. Нужно е да мислите трезво, а не да подхождате емоционално – ако не ви се удава на момента, по-добре не правете нищо. Опитайте се да не влизате в спорове, особено ако става дума за любимия човек – обвиненията само ще изострят отношенията ви и ще се настроите още повече един срещу друг.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Скорпион

През тази седмица предизвикателството пред вас ще е да успеете да направите разлика между реалността и картините, които рисува въображението ви. Има доста голяма вероятност нечие поведение да ви заблуди и да започнете да си мислите неща, които всъщност не отговарят на истината. Ще проявявате склонност да се притеснявате прекалено и да преувеличавате сериозността на проблемите. Макар че сигурно няма да ви е лесно, опитайте се да не се поддавате на неясни предчувствия и на необосновани съмнения, тъй като те може да ви тласнат в погрешна посока. Ако искате да знаете нещо, питайте и, преди да си правите изводи, съберете нужната информация. Някои от вас ще имате нужда да разполагате с повече време за себе си, за да преосмислите определени преживявания и да дадете спокойно израз на чувствата си.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Стрелец

През тази седмица е напълно нормално тонусът ви е да понижен и да ви липсва желание за срещи и за забавления. Не страдайте от това и използвайте периода, за да останете по-дълго време у дома и да се погрижите за неща, които обикновено отлагате. Не се насилвайте да живеете и да работите на пълни обороти, защото ще се преуморите. Най-добре отложете някои ангажименти за следващите седмици, особено ако ви липсват достатъчно сили или ентусиазъм. Възможно е също през следващите дни да сте по-емоционални от обикновено и да реагирате бурно на чуждите действия. За да не си навлечете проблеми с близки, колеги или с любимия човек, опитайте се да бъдете по-търпеливи и не искайте нещата да се случват на момента. Започнете ли да настоявате прекалено, има риск да срещнете отпор или просто желанието ви да не се осъществи. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Козирог

Вие сте от хората, които по всяка вероятност ще се справят добре с предизвикателствата през тази седмица, тъй като основното изискване през периода е да се действа търпеливо и предпазливо, а е известно, че сред представителите на всички зодиакални знаци вие притежавате тези качества. Ето защо препоръката към вас е да следвате уверено посоката, по която сте поели, и все така да изчаквате, преди да предприемете нещо. Имайте предвид обаче, че през следващата седмица съдбата може и да ви изненада с някакъв обрат – в този случай няма какво да направите, освен да приемете реалността и да се приспособите към нея. Няма никакъв смисъл да се съпротивлявате на неща, които не са във вашата власт – така само ще утежните положението или ще си причините допълнително дискомфорт.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Водолей

През тази седмица има вероятност способността ви да се пригаждате към хората и ситуациите да се превърне в ключова за отношенията ви с любимия човек и с останалите хора, също и за успеха на начинанията ви. В резултат на това сигурно всекидневието ви ще стане по-динамично и може да очаквате промени. Не е задължително обаче вие да сте инициатори на тези процеси – може събитията да ви изненадат и пред вас да няма друг избор, освен да ги приемете. Така или иначе, през тези дни няма да упражнявате кой знае какъв контрол върху случващото се и ще трябва да се примирите. Освен това освобождаването ще е за хубаво, а и ще се възползвате от добрите възможности, които ще се открият пред вас през следващите седмици и месеци. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Риби

През тази седмица реакциите ви ще бъдат толкова непредвидими, че нищо чудно да изненадате и самите себе си. Ако сте по-сдържани, може сега да го ударите на чувства; ако сте тихи и кротки – да реагирате по-бурно. Каквото и да се случи, опитайте се да се въздържате от крайни действия и решения, защото после може да съжалявате. Даже да си мислите, че постъпвате правилно и разумно, твърде вероятно е да се заблуждавате, тъй че по-добре изчакайте и не предприемайте никакви рисковани действия. Дори да ви се иска да посегнете към лош навик, сега е моментът да проявите сила и да не се поддавате на изкушенията. Ако пък сте творческа личност, нищо чудно да избягате от реалността в света на въображението – това няма да е чак толкова зле, тъй като от това ваше бягство може да се роди нещо добро.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти