Седмичен хороскоп 25 - 31 януари: ще намерим изход от заплетените ситуации

Седмичен хороскоп 25 - 31 януари: ще намерим изход от заплетените ситуации
Снимка: Thinkstock

В началото на всяка нова седмица ние споделяме с вас, нашите любими верни читателки, новия седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес и очаквате с трепетни емоции.

И през тази седмица няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Йоана Йорданова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 25 до 31 януари).

През тази седмица най-накрая ще намерим изход от заплетени ситуации, които не сме успели да разрешим в предходните дни.

Най-силно ще усетят облекчението представителите на Близнаци и на Дева, а също така и на Козирог.

Много пречки ще отпаднат, но за по-сигурно отложете новите начинания с още една седмица.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака:

Овен 

През тази седмица е добре да бъдете малко по-внимателни в комуникацията с хора, които стоят по-високо от вас в служебната йерархия, или такива, които по някакъв начин имат влияние върху вас. Ако се чувствате добре на работното си място и отношенията ви като цяло са хармонични, едва ли има за какво да се притеснявате – дори да възникне несъгласие, всичко ще отмине бързо. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Телец

Темата за кариерата и за възможностите за развитие на работното място ще излезе на преден план през тази седмица. Ще получите шанс да се изявите и да покажате какво знаете и какво умеете. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Близнаци

През тази седмица може да изпитате облекчение от грижи и проблеми, които през последните дни и седмици са предизвиквали смут в душата ви. Това без съмнение ще ви накара да се почувствате по-добре – усещането за безсилие ще отслабне и ще може да поемете нещата в свои ръце. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Рак

И през тази седмица акцентът при вас ще бъде в сферата на важните взаимоотношения – лични или делови. Много от вас ще имат усещането, че нямат контрол върху обстоятелства и  всичко се случва без тяхно участие. Това не е точно така обаче. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК.

Лъв

Ключът за успех в работните начинания през тази седмица е да се организирате максимално добре. Изпипвайте всичко, което правите, не позволявайте работата да изостава и планирайте внимателно какво предстои. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Дева

След интересните осъзнавания за себе си, до които достигнахте през изминалите дни и седмици, сега е време да ги приемете и да решите какво ще правите оттук-нататък. През тази седмица пътят напред вече е открит, но ако искате новите ви начинания да се увенчаят с успех, по-добре ги отложете с още седмица.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Везни

През тази седмица ще може да обърнете внимание на практични въпроси – свързани с работа, собственост и финанси, които до този момент по една или друга причина не сте успели да разрешите. Не се тормозете заради това, че сте се забавили или че не сте успели да се спрете на нещо конкретно – има периоди, в които всичко по-случва по-бавно. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Скорпион

През тази седмица вниманието ви ще бъде насочено към вашите лични потребности. Казано накратко, ще бъдете по-наясно какво точно искате и от какво имате нужда, за да се чувствате добре. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Стрелец

През следващата седмица може да очаквате интересни случки, що се отнася до вашите работни планове и до материалното си положение. Ако в миналото сте успели да установите полезни контакти и сте се доверили на правилните хора, сега сключените договори ще започнат да ви носят дивиденти. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Козирог

Тази седмица може да се окаже доста интересна за вас, защото ще бележи изясняване и дори обрат в плановете ви. Тук не става въпрос само за краткосрочни намерения, но и за по-дългосрочни цели, които ще изпълнявате по-нататък през годината. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Водолей

През тази седмица може да очаквате прилив на вдъхновение и на нови идеи – особено с последните дни на периода. Обръщайте внимание на нестандартните хрумвания, защото те имат силата да се превърнат в конкретни планове, а оттам и да осмислят действията ви в продължение на месеци напред. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Риби

През тази седмица вероятно ще ви бъде по-трудно да овладявате емоциите си, особено ако сте подложени на по-голям стрес – вкъщи или на работното място. За да не се изтощите и да поддържате тялото си в добро здраве, е необходимо да се грижите малко повече за себе си. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Не пропускайте нищо в рубриката ни "Хороскопи", като се абонирате за нашия седмичен бюлетин тук >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти