Седмичен хороскоп 24 - 30 септември: през следващите дни ни очакват изненади, ще имаме и късмет!

есен котка кафе
Снимка: Thinkstock

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза.

Ето и какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 24 до 30 септември).

Ако пък искате да проверите кой е вашият Асцендент и какво означава и символизира той за вас и вашия характер и съдба, изчислете го чрез нашата функционалност "Каква си според асцендента" ТУК.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

През тази седмица ще е добре да преодолеете склонността си да искате да получавате всичко от живота, както и да действате едновременно в много направления – така само прахосвате енергията си. Ако желаете да постигнете нещо трайно, поставяйте си конкретни цели и се концентрирайте върху тях.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Телец

Тази седмица ще бъде особено успешна за вас в професионално отношение. Може пред вас да се открие възможност за развитие, да ви повишат или просто събитията да се стекат във ваша полза. Периодът е чудесен да си смените работата или да започнете нов проект, също и да предприемете действия за личното си усъвършенстване.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Близнаци

През тази седмица вие ще сте сред късметлиите – ще се радвате на откриващи се пред вас нови възможности, може да се впуснете в някакво приключение или да предприемете интересно пътуване, а ако сте имали някакви трудности през изминалите дни, ще видите как лека-полека нещата започват да се нареждат. При много от вас всичко това ще се случва лесно и безпроблемно – сякаш някаква невидима сила ще ви помага да вървите напред.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Рак

През тази седмица много от вас най-накрая ще изпитате облекчение, след като сте разрешили проблеми, които през последно време не са ви давали мира. В душата ви вече няма да цари смут, ще гледате реалистично на нещата и вероятно ще добиете по-голяма яснота за това какво предстои.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: netinfo

Лъв

През тази седмица за вас звездните влияния ще са позитивни, особено що се отнася до бизнеса и професионалното ви развитие. За да се възползвате от тези въздействия, съсредоточете се върху определена цел, помислете какви стъпки трябва да предприемете, за да я постигнете, и вложете цялата си енергия в нейното осъществяване.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Дева

Тази седмица бележи началото на период, през който пред вас ще се открият възможности за усъвършенстване и за подобряване на някои аспекти от всекидневието ви. Една част от вас ще обмисляте дали да учите или да развивате професионалните си умения, при други служебната среда ще стане по-благоприятна и ще се разбирате по-добре с колегите, а трети може да решите да се погрижите за здравето си, като спортувате или се храните здравословно.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Везни

През тази седмица ще се радвате на хубави емоции както в отношенията си с близките, така и в мислите и чувствата си. Казано накратко, ще имате добро настроение, ще гледате позитивно на всичко случващо се и, дори да възникнат проблеми, по-лесно ще намирате решение.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Скорпион

През тази седмица ще е добре да си напомняте, че проблемите често са скрити благословии. И това, което ви изглежда като трудност, може би всъщност е възможност. За да се възползвате от нея обаче, по всяка вероятност ще трябва да се поразмърдате и да предприемете някакво действие.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: netinfo

Стрелец

Предстои ви чудесна седмица – ще я започнете в добро настроение, водени от желанието да бъдете самите себе си и да правите онова, което обичате и в което ви бива. В понеделник и вторник едва ли някой ще успее да ви засенчи – ще привличате лесно вниманието на околните и ще станете душата на компанията.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Козирог

През тази седмица ще успеете да си отдъхнете от някои стари дела, които не са ви давали мира. Може би е трябвало да изпълните неотложна задача, да довършите нещо у дома или да сте имали трудности при общуването с партньора си – вече ще ви бъде по-леко, тъй като ще довършите започнатото и ще намерите разрешение за проблемите.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Водолей

Тази седмица ще бъде особено благоприятна за вас – възможно е успешно да положите ново начало в определена област от живота си, да смените курса или просто всичко, което подхванете, да се случва лесно и без усилия. Казано накратко, късметът ще бъде с вас, и то не само сега, но и през следващите месеци.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Риби

Възможно е седмицата да започне за вас с изненада, която ще ви поднесе ваш близък човек – колега, роднина или приятел. През този период ще се налага да взимате решения – преди да стигнете до тях обаче, ще трябва да си дадете ясна сметка дали се стремите да постигнете именно този резултат.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти