Седмичен хороскоп 24 - 30 септември: през следващите дни ни очакват изненади, ще имаме и късмет!

есен котка кафе
Снимка: Thinkstock

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза.

Ето и какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 24 до 30 септември).

Ако пък искате да проверите кой е вашият Асцендент и какво означава и символизира той за вас и вашия характер и съдба, изчислете го чрез нашата функционалност "Каква си според асцендента" ТУК.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

През тази седмица ще е добре да преодолеете склонността си да искате да получавате всичко от живота, както и да действате едновременно в много направления – така само прахосвате енергията си. Ако желаете да постигнете нещо трайно, поставяйте си конкретни цели и се концентрирайте върху тях.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

зодия зодии сладки сладко красиво красиви
Снимка:

Телец

Тази седмица ще бъде особено успешна за вас в професионално отношение. Може пред вас да се открие възможност за развитие, да ви повишат или просто събитията да се стекат във ваша полза. Периодът е чудесен да си смените работата или да започнете нов проект, също и да предприемете действия за личното си усъвършенстване.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

зодия зодии сладки сладко красиво красиви
Снимка:

Близнаци

През тази седмица вие ще сте сред късметлиите – ще се радвате на откриващи се пред вас нови възможности, може да се впуснете в някакво приключение или да предприемете интересно пътуване, а ако сте имали някакви трудности през изминалите дни, ще видите как лека-полека нещата започват да се нареждат. При много от вас всичко това ще се случва лесно и безпроблемно – сякаш някаква невидима сила ще ви помага да вървите напред.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

зодия зодии сладки сладко красиво красиви
Снимка:

Рак

През тази седмица много от вас най-накрая ще изпитате облекчение, след като сте разрешили проблеми, които през последно време не са ви давали мира. В душата ви вече няма да цари смут, ще гледате реалистично на нещата и вероятно ще добиете по-голяма яснота за това какво предстои.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

зодия зодии сладки сладко красиво красиви
Снимка:

Лъв

През тази седмица за вас звездните влияния ще са позитивни, особено що се отнася до бизнеса и професионалното ви развитие. За да се възползвате от тези въздействия, съсредоточете се върху определена цел, помислете какви стъпки трябва да предприемете, за да я постигнете, и вложете цялата си енергия в нейното осъществяване.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

зодия зодии сладки сладко красиво красиви
Снимка:

Дева

Тази седмица бележи началото на период, през който пред вас ще се открият възможности за усъвършенстване и за подобряване на някои аспекти от всекидневието ви. Една част от вас ще обмисляте дали да учите или да развивате професионалните си умения, при други служебната среда ще стане по-благоприятна и ще се разбирате по-добре с колегите, а трети може да решите да се погрижите за здравето си, като спортувате или се храните здравословно.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

зодия зодии сладки сладко красиво красиви
Снимка:

Везни

През тази седмица ще се радвате на хубави емоции както в отношенията си с близките, така и в мислите и чувствата си. Казано накратко, ще имате добро настроение, ще гледате позитивно на всичко случващо се и, дори да възникнат проблеми, по-лесно ще намирате решение.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

зодия зодии сладки сладко красиво красиви
Снимка:

Скорпион

През тази седмица ще е добре да си напомняте, че проблемите често са скрити благословии. И това, което ви изглежда като трудност, може би всъщност е възможност. За да се възползвате от нея обаче, по всяка вероятност ще трябва да се поразмърдате и да предприемете някакво действие.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК

зодия зодии сладки сладко красиво красиви
Снимка:

Стрелец

Предстои ви чудесна седмица – ще я започнете в добро настроение, водени от желанието да бъдете самите себе си и да правите онова, което обичате и в което ви бива. В понеделник и вторник едва ли някой ще успее да ви засенчи – ще привличате лесно вниманието на околните и ще станете душата на компанията.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

зодия зодии сладки сладко красиво красиви
Снимка:

Козирог

През тази седмица ще успеете да си отдъхнете от някои стари дела, които не са ви давали мира. Може би е трябвало да изпълните неотложна задача, да довършите нещо у дома или да сте имали трудности при общуването с партньора си – вече ще ви бъде по-леко, тъй като ще довършите започнатото и ще намерите разрешение за проблемите.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

зодия зодии сладки сладко красиво красиви
Снимка:

Водолей

Тази седмица ще бъде особено благоприятна за вас – възможно е успешно да положите ново начало в определена област от живота си, да смените курса или просто всичко, което подхванете, да се случва лесно и без усилия. Казано накратко, късметът ще бъде с вас, и то не само сега, но и през следващите месеци.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

зодия зодии сладки сладко красиво красиви
Снимка:

Риби

Възможно е седмицата да започне за вас с изненада, която ще ви поднесе ваш близък човек – колега, роднина или приятел. През този период ще се налага да взимате решения – преди да стигнете до тях обаче, ще трябва да си дадете ясна сметка дали се стремите да постигнете именно този резултат.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

зодия зодии сладки сладко красиво красиви
Снимка:

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Кой е любимият ви герой от "Приятели"?

Оферти