Седмичен хороскоп 23-29 ноември: Превърнете неясните мечти в конкретни цели

Седмичен хороскоп 23-29 ноември: Превърнете неясните мечти в конкретни цели
Снимка: Thinkstock

В началото на всяка нова седмица ние споделяме с вас, нашите любими верни читателки, новия седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес и очаквате с трепетни емоции.

И тази седмица няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Йоана Йорданова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 23 до 29 ноември).

През тази седмица ще имаме шанс да внесем магия във всекидневието - може да ни осени нова идея, да ни обхване творчески порив и дори да ни сполети нова любов.

Не се ядосвайте, ако реалността се разминава с вашите желания - използвайте въображението си, за да създадете картина на желаното.

Сега звездите ще ви помогнат да превърнете една неясна мечта в конкретна цел, а това е първата стъпка към успешната реализация.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака:

Овен 

Тази седмица ще бъде важна за вас, защото на преден план ще излезе един въпрос, който ви занимава от известно време и който ще продължава да ви занимава и през следващата година: „Кой път да следвам, така че да осмисля живота и работата си?“. Следователно, не се учудвайте, ако през следващите дни се отдавате по-често на размишления, а дребните всекидневни задачи и проблеми някак си останат на заден план.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Телец

През тази седмица вероятно ще се наложи да направите някакво пренастройване, за да отговорите по-адекватно на обстоятелствата. За разлика от други знаци, които ще претърпят по-сериозни промени, при вас не всичко ще бъде явно, но това не значи, че нищо няма да се случва. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Близнаци

През тази седмица представителите на вашия знак ще имат нелеката задача да внесат повече яснота и реализъм в съществуващите взаимоотношения – лични и делови. В живота ви може да влезе нов човек, но е възможно и някой да го напусне. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Рак

През тази седмица фокусът на вниманието ви ще бъде насочен към служебните ангажименти и случващото се в работната среда. Възможно е на работното ви място да се извърши някакво преструктуриране, към което да трябва да се приспособите, или да се наложи да промените нещо в графика и рутинните си задължения. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК.

Лъв

През тази седмица вашият най-голям помощник ще бъде трезвата ви мисъл. Ще гледате реално на ситуациите и на хората в живота си, което ще ви помага да се ориентирате по-добре в обстановката и да правите преценка с оглед действителното положение на нещата, а не според това как си го представяте вие. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Дева

През тази седмица нещо от външния свят – случка или поведението на друг човек, ще ви изправи пред дилема. Ще си зададете въпроса „От какво наистина имам нужда?“ и ще изпитвате доста колебания. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Везни

През тази седмица се пригответе за неочакваното – може да получите интересни изненади. Напълно е възможно изненадата да дойде и от вас самите – да реагирате по начин, по който не сте очаквали, или да се проявите така, както преди не сте го правили. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Скорпион

През тази седмица не затъвайте до шия във всекидневните работни задачи, а отделете време, за да обърнете внимание на мечтите си. Покрай всичко, което „трябва“ да свършим през деня, ние забравяме за най-големите си мечти, а всъщност именно тяхното осъществяване би ни донесло най-голямо щастие. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Стрелец

През тази седмица на много от вас ще им бъде трудно да постигнат вътрешно спокойствие. Обстоятелствата може да бъдат объркващи, смущаващи или отрезвяващи и дори тези от вас, които обикновено са наясно със себе си, сега няма да знаят какво точно да направят. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Козирог

През тази седмица ще направите най-добре, ако си дадете малко повече време за почивка  и уединение. Вие сте амбициозни хора, които трудно се отделят от работата, но точно сега е във ваша полза да намалите темпото и да обърнете повече внимание на себе си. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Водолей

През тази седмица ще имате възможност да доведете до успешен край начинания, които започнахте по-рано през месеца и дори през изминалите месеци. Насладете се на добрите резултати – те ще ви дадат усещане, че сте на прав път и сте свършили добра работа, а е напълно възможно да останете доволни и във финансово отношение. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Риби

Тази седмица може да протече много различно за отделните представители на вашия знак, защото преживяванията ви ще зависят много от това дали сте на правилния път за вас, а също така и дали сте достатъчно смели да предприемете някакво действие, или предпочитате да се носите по течението. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Не пропускайте нищо в рубриката ни "Хороскопи", като се абонирате за нашия седмичен бюлетин тук >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти