Седмичен хороскоп 21 - 27 август: ще ви се наложи да преживеете важни събития

Седмичен хороскоп 21 - 27 август: ще ви се наложи да преживеете важни събития
Снимка: netinfo

Бистра Копанарова

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Бистра Копанарова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 21 до 27 август).

Ако пък искате да проверите кой е вашият Асцендент и какво означава и символизира той за вас и вашия характер и съдба, изчислете го чрез нашата нова функционалност "Каква си според асцендента" ТУК.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

Най-важното събитие през настоящата седмица е настъпването в понеделник на новолуние и на слънчево затъмнение в Лъв – влиянието му ще се усеща през цялата седмица. В началото на седемдневния период времето не е подходящо за взимане на важни решения и за старт на нови дейности.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

зодии
Снимка: Thinkstock

Телец

Седмицата започва с новолуние и слънчево затъмнение, което се случва отново в знака на Лъва, и това е най-важното събитие, което ще се отрази на целия 7-дневен период. Както знаете, новолунието вещае кризи – моментът няма да е подходящ да се впускате в нови дела и да взимате важни решения.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

зодии
Снимка: Thinkstock

Близнаци

Седмицата започва със слънчево затъмнение, което се случва отново в знака на Лъва, и ще се отрази на целия период до неделя. Не само заради затъмнението, а и защото вашата планета- управител Меркурий се движи ретроградно през периода, времето не е подходящо за взимане на важни решения и за старт на нови инициативи.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

зодии
Снимка: Thinkstock

Рак

Най-важното, което ще се случва на небето в началото на настоящата седмица, са новолуние и слънчево затъмнение в Лъв. Съчетано с ретроградния Меркурий, времето на това затъмнение става двойно по-неподходящо за старт на нови дела и за водене на важни преговори и разговори.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

зодии
Снимка: Thinkstock

Лъв

Най-важното събитие за тази седмица са новолунието и слънчевото затъмнение, които се случват заедно в понеделник, и то във вашия зодиакален знак, в комбинация с ретроградното движение на Меркурий през периода. Времето е особено неподходящо за взимане на важни решения, за нови начинания и за предприемане на каквито и да било инициативи, свързани с нещо, което не сте правили досега.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

зодии
Снимка: Thinkstock

Дева

Избягвайте както далечните пътувания, така и всякакви психически и физически претоварвания. Грижете се добре за удовлетворяване на своите собствени потребности и на емоционалните си нужди.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

зодии
Снимка: Thinkstock

Везни

Седмицата започва с настъпващото новолуние и със слънчево затъмнение отново в знака на Лъва и това ще има отражение до края й. Времето не е подходящо да се впускате да реализирате нови проекти, да подписвате договори, както и да правите по-големи покупки, особено на техника и превозни средства.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

зодии
Снимка: Thinkstock

Скорпион

Седмицата започва с новолуние и слънчево затъмнение в Лъв, което ще действа до самия й край, а и е най-важното събитие за настоящия период. Времето не е подходящо за нови дела и бизнеспроекти, както и за подписване на договори и за водене на важни преговори.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК

зодии
Снимка: Thinkstock

Стрелец

Най-актуалната тема през настоящия период е слънчевото затъмнение в Лъв, което настъпва в понеделник и ще оказва влияние през цялата седмица. Ако планирате пътувания, те биха били най-удачни, ако отидете на познати места, които вече сте посещавали;

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

зодии
Снимка: Thinkstock

Козирог

Събитието в началото на настоящата седмица е слънчевото затъмнение в Лъв, което ще продължи да дава отражение до края на 7-дневния период. Времето не е подходящо за старт на нови дейности, не проявявайте и рисково поведение.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

зодии
Снимка: Thinkstock

Водолей

Новолунието и слънчевото затъмнение в Лъв, което се случва в понеделник, са най-значимите събития през настоящата седмица и ще се усещат до края й. Уран, вашата планета- управител, е в хармонична конфигурация със затъмнението – предполага се, че за вас този период ще премине по-леко.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

зодии
Снимка: Thinkstock

Риби

През този период внимавайте да не се въвличате в интриги и да не попадате в неясни ситуации. Не се доверявайте и на непроверена информация, която стига до вас, особено свързана с отношенията, в които участвате - както личните, така и в бизнеса.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

зодии
Снимка: Thinkstock

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти