Седмичен хороскоп 18-24 декември: освободете се от всичко, което вече не допринася за развитието ви и сте готови да пуснете

Седмичен хороскоп 18-24 декември: освободете се от всичко, което вече не допринася за развитието ви и сте готови да пуснете
Снимка: netinfo

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Бистра Копанарова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 18 до 24 декември).

Ако пък искате да проверите кой е вашият Асцендент и какво означава и символизира той за вас и вашия характер и съдба, изчислете го чрез нашата нова функционалност "Каква си според асцендента" ТУК.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

Настоящата седмица започва с новолунието в Стрелец – за вас това ще засегне пътуванията, обучението или отношенията с чужденци. Ако имате такива контакти, добре ще е да е с хора, които познавате отпреди, а ако планирате пътувания – да отидете до места, които вече сте посещавали.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Телец

Седмицата стартира с новолуние в Стрелец. Както знаете, по времето на тази фаза на Луната, а и няколко дни преди и след нея, моментът не е подходящ да предприемате важни инициативи и да взимате сериозни решения.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Близнаци

Това е последната седмица, в която вашата планета-управител Меркурий ще се движи ретроградно. Това е съчетано с новолунието в Стрелец, което попада в осмия ви дом – периодът ще е изключително благоприятен да обърнете поглед назад към миналото, да си направите равносметка и да се освободите, и то най-вече в партньорските си взаимоотношения, от всичко, което вече не допринася за развитието ви и сте готови да пуснете.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Рак

Новолунието в Стрелец ще настъпи още през първия ден от настоящата седмица, което означава, че поне до средата й времето няма да е подходящо да взимате важни решения и да предприемате нови инициативи. През периода ще е добре да довършвате свързани с работата ви стари дела и да уреждате колегиалните си взаимоотношения.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: netinfo

Лъв

Седмицата започва с новолуние в знака на Стрелеца – до средата й не взимайте важни решения и не се впускайте в действие. Моментът е подходящ да изясните отношенията си с любимите хора и да излезете от ситуация, в която сте попаднали преди време.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Дева

В началото на настоящата седмица настъпва новолунието в Стрелец – до средата на седемдневния период се въздържайте да взимате важни решения, а в края му не предприемайте нови инициативи – Меркурий, вашият планетен управител, е ретрограден до 23 декември.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Везни

Новолунието в знака на Стрелеца, с което започва настоящата седмица, за вас слага началото на период, свързан с повече движение, пътувания, общуване и контакти. Най-подходящо обаче ще е в тези дейности да бъдете активни след 23 декември – дотогава ретроградният Меркурий ще ги препятства.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Скорпион

Седмицата ще започне с новолуние в знака на Стрелеца, което означава, че до средата й, както около всяко новолуние, времето няма да е подходящо за старт на важни дела и за взимане на решения. При вас това ще касае най-вече сферите на бизнеса и финансите.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: netinfo

Стрелец

Настоящата седмица стартира с новолунието във вашия собствен знак, което значи, че до средата й не е подходящо да взимате важни решения или да се впускате в реализирането на нови инициативи.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Козирог

Седмицата започва с новолунието в Стрелец, а това означава, че поне до средата й няма да е уместно да взимате важни решения и да стартирате инициативи – заради фазата на Луната периодът вещае кризи, затова най-добре ще е да изчакате малко.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Водолей

През настоящата седмица, но нека е след средата й, би било добре да обърнете по-голямо внимание на приятелите си, на екипната работа и на ситуацията в дома си. До средата на седемдневния период все още ще се усеща влиянието на новолунието в Стрелец, което ще настъпи в понеделник – моментът няма да е подходящ да предприемате важни инициативи и да взимате решения.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Риби

Идва добро време за довършване на дела, свързани с професионалната ви реализация и с кариерата ви. Новолунието в началото на седемдневния период насочва до средата на седмицата да се въздържате да се впускате във важни дела и да взимате решения.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти