Седмичен хороскоп 16 - 22 октомври: време е да осъзнаете кои са правилните хора в живота ви и кои токсичните

Седмичен хороскоп 16 - 22 октомври: време е да осъзнаете кои са правилните хора в живота ви и кои токсичните
Снимка: netinfo

Бистра Копанарова

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Бистра Копанарова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 16 до 22 октомври).

Ако пък искате да проверите кой е вашият Асцендент и какво означава и символизира той за вас и вашия характер и съдба, изчислете го чрез нашата нова функционалност "Каква си според асцендента" ТУК.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

Настъпва последната седмица, през която вашата управляваща планета Марс ще се движи в Дева – вършете рутинна работа и обичайните си дела. Най-добре ще е да довършите това, което сте започнали преди време, да действате последователно и прецизно, като се отнасяте с внимание към детайлите.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Телец

За вас започва много благоприятен едногодишен период, свързан с партньорските ви взаимоотношения – може да ги развивате, надграждате и обогатявате. Ще се чувствате добре в тази сфера от живота си.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Близнаци

През настоящата седмица вашата управляваща планета Меркурий преминава от Везни в Скорпион. От по-активната комуникация и засиленото внимание в партньорските си отношения ще преминете към по-голяма задълбоченост, може да станете потайни, да ви завладее стремеж да вниквате в същността на нещата, да стигате до сърцевината им.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Рак

През настоящата седмица Луната ще навлезе във фазата на новолунието за месеца, което за вас касае сферата на любовта, творчеството и децата – внимавайте да не попадате в проблемни ситуации и не взимайте важни решения по отношение на тези сфери, особено в четвъртък, когато ще настъпи новолунието.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: netinfo

Лъв

През настоящата седмица е необходимо да бъдете особено внимателни в четвъртък и в дните около него – по време на новолунието има риск да попаднете в конфликтни ситуации или в партньорските ви взаимоотношения да се стигне до раздяла.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Дева

Времето на новолунието за месеца, което ще настъпи в четвъртък, за вас не е благоприятно за пътувания, за контакти или работа с хора в чужбина, за водене на важни разговори и преговори, както и за подписване на договори.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Везни

През настоящата седмица ще бъде добре да избягвате да предприемате рисковани действия и да взимате решения по въпроси, свързани с финанси и с бизнес.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Скорпион

С навлизането на Юпитер във вашия зодиакален знак започна вашата успешна година – ще се създават много добри възможности за развитие и надграждане, за израстване във всяка житейска сфера, особено що се отнася до личните ви взаимоотношения, финансовото ви положение и бизнеса ви.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: netinfo

Стрелец

Юпитер, вашата планета-управител, премина в знака на Скорпиона – пред вас през следващата година ще се откриват нови възможности за израстване както в личностен план, така и по отношение на бизнеса и във финансовата област.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Козирог

Настоящата седмица, по-скоро дните в началото й, са подходящо време за пътувания, за контакти или работа с хора в чужбина, както и за занимания с бизнес и с разрешаването на финансови въпроси. Новолунието в четвъртък насочва, че моментът не е благоприятен за професионални изяви.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Водолей

Навлязохте в период, през който пред вас ще се откриват благоприятни възможности, свързани с обучението ви, с пътувания в чужбина. Способността ви да разсъждавате ще се разширява, ще обогатявате схващанията си.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Риби

В четвъртък Луната ще навлезе във фазата на новолунието – за вас то ще засегне въпросите, свързани с финанси и бизнес. Моментът няма да е подходящ да се впускате в рисковани начинания и да действате импулсивно в тези сфери.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти