Седмичен хороскоп 14-20 август: спрете, огледайте се, сложете в ред делата си

Седмичен хороскоп 14-20 август: спрете, огледайте се, сложете в ред делата си
Снимка: netinfo

Бистра Копанарова

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Бистра Копанарова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 14 до 20 август).

Ако пък искате да проверите кой е вашият Асцендент и какво означава и символизира той за вас и вашия характер и съдба, изчислете го чрез нашата нова функционалност "Каква си според асцендента" ТУК.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

През настоящата седмица активността ви постепенно ще се пренесе върху работата – ще трябва да изпълнявате ежедневните си ангажименти и да приключите несвършените си задачи. Вече сме в период на ретрограден Меркурий – до края на месеца и малко след това времето няма да е подходящо за водене на важни преговори, за сключване на сделки и за подписване на договори.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

зодии
Снимка: Thinkstock

Телец

Периодът, който включва и настоящата седмица, за вас ще бъде свързан най-вече с разрешаването на семейни въпроси и с домашни дела. Може да задълбочите взаимоотношенията с хората в дома си, да проявите грижа и чувство. Възможно е обаче в началото на седмицата в отношенията си да сте завладени от драматични емоции – но недейте да изпадате в крайности.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

зодии
Снимка: Thinkstock

Близнаци

Настоящата седмица не е никак подходяща за пътувания, за работа и контакти с хора в чужбина – ако има възможност, отложете подобни инициативи. Меркурий, вашата планета управител, вече се движи ретроградно: това ще ви насочва към вътрешна активност, равносметки, обръщане на погледа назад към миналото.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

зодии
Снимка: Thinkstock

Рак

В началото на настоящата седмица не внасяйте драматизъм във взаимоотношенията си, внимавайте да не изпадате в крайности и не реагирайте под влиянието на емоции – стремете се да запазите вътрешното си спокойствие. Седмицата не е подходяща за старт на бизнеспроекти и за финансови дела, а като цяло също следва да избягвате рискованите действия във финансов план.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

зодии
Снимка: Thinkstock

Лъв

В началото на настоящата седмица внимавайте да не попаднете напрегнати ситуации при контактите си и на работното си място. Грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте. Духовните практики, медитациите, заниманията с йога ще ви се отразяват благотворно.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

зодии
Снимка: Thinkstock

Дева

Вашият планетен управител Меркурий започна своето ретроградно движение – настъпва период, подходящ да се обърнете навътре към себе си, да правите равносметки и ретроспекции, както и да разсъждавате по важни за вас теми. Времето не е подходящо за старт на нови проекти, за сключването на важни сделки и за подписване на договори.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

зодии
Снимка: Thinkstock

Везни

В началото на настоящата седмица е възможно да реагирате крайно и взаимоотношенията ви с другите да се изпълнят с драматизъм. Стремете се да не реагирате, водени от емоциите си, и се опитвайте да запазвате спокойствие.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

зодии
Снимка: Thinkstock

Скорпион

В началото на следващата седмица е възможно да реагирате, водени от крайни емоции, а в партньорските взаимоотношения, в които участвате, да изпаднете в драматизъм. Стремете се да запазвате самообладание – вие умеете това – не взимайте решения, продиктувани от емоции.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК

зодии
Снимка: Thinkstock

Стрелец

Грижете се добре за здравето си през настоящата седмица, най-вече като не се претоварвате, като избягвате твърде силните емоции и проявявате умереност. Също ще ви бъде от полза, ако следвате добрите си навици и спазвате подходящ режим.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

зодии
Снимка: Thinkstock

Козирог

В сферата на партньорските ви взаимоотношения дните в началото на седмицата може да са по-емоционални или дори драматични. Опитвайте се да не реагирате емоционално и се грижете за спокойствието си.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

зодии
Снимка: Thinkstock

Водолей

Периодът е най-подходящ да се обърнете навътре към себе си, да вперите поглед назад към миналото и да обмислите важните за вас житейски теми. Ако пътувате, гледайте да отивате на места, които са изследвани от вас отпреди; общувайте с хора, които познавате.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

зодии
Снимка: Thinkstock

Риби

Времето определено не е подходящо за предприемане на нови начинания, за вършене на важни дела, както и за сключване на договори и за правене на по-големи покупки, особено на техника или превозни средства. Ако пътувате, уверете се, че отивате на познато място, което вече сте посещавали.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

зодии
Снимка: Thinkstock

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти