Седмичен хороскоп 12-18 февруари: време е за случване на чудеса

Седмичен хороскоп 12-18 февруари: време е за случване на чудеса
Снимка: netinfo

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза.

Ето и какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 12 до 18 февруари).

Ако пък искате да проверите кой е вашият Асцендент и какво означава и символизира той за вас и вашия характер и съдба, изчислете го чрез нашата нова функционалност "Каква си според асцендента" ТУК.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

През тази седмица вниманието ви ще бъде насочено към мащабен служебен проект или към важна цел в личен план, чието осъществяване ще изисква повече време и усилия. Моментът е чудесен да правите довършителни работи или да се отдадете на заслужена почивка.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Телец

През тази седмица може да изпитвате известно безпокойство, защото ще имате усещането, че не контролирате случващото се. Някои от вас ще научите за предстоящи промени, които ще ви сварят неподготвени, но така или иначе няма да имате друг избор, освен да ги приемете и да се настроите за тях.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Близнаци

За вас тази седмица може да се окаже наситена с конфликти, особено ако не се чувствате удовлетворени – от работата си или от отношението на шефовете към вас. Каквито и компромиси да сте правили, през идните дни е доста вероятно да ви дойде малко в повече и напрежението да избие.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Рак

През тази седмица най-добре се придържайте към сигурното и не правете резки движения, защото е възможно да изпаднете в затруднено положение. В понеделник сигурно ще бъдете по-натоварени на работното си място, а това ще ви докара по-голямо нервно напрежение.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: netinfo

Лъв

Вашият знак е един от онези, които ще бъдат най-силно засегнати от големите промени през тази седмица, така че трудно може да се предположи с какво ще ви сюрпризират звездите. Почти сигурно е обаче, че изненада ще има и тя ще бъде решаваща за развитието ви или за отношенията ви – в личен или в професионален план – с важен за вас човек.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Дева

През тази седмица темите за любовта и за важните връзки ще занимават много от вас. Ако сте сами, възможно е да имате нови романтични изживявания, които ще ви развълнуват. Ако пък имате човек до себе си, нищо чудно да осмислите някаква информация във връзка с поведението на половинката си или с неговите/нейните бъдещи цели и намерения.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Везни

Тази седмица ще е вълнуваща за вас, особено ако сте настроени на вълната на непознати преживявания и не се страхувате да разчупите рутината. В любовен план ще имате запомнящи се преживявания, които е вероятно да са твърде неочаквани.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Скорпион

През тази седмица е възможно някои събития или хора да нарушат душевното ви спокойствие, но не бива да се притеснявате – скоро положението ще се промени и ще гледате с други очи на случващото се. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: netinfo

Стрелец

През тази седмица ще действате по-скоро импулсивно, а няма да разсъждавате дали да направите или да не направите нещо. Чудесно е, че сте толкова смели, но все пак си имайте едно наум, че импулсивните постъпки, особено под въздействието на гнева, може и да не доведат до добър резултат.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Козирог

През тази седмица може да ви е малко по-трудно да се концентрирате върху личните и служебните си дела, а някои от вас дори ще се чувствате объркани или дезориентирани. Приемете, че такъв е периодът – ако се пренапрегнете и се опитвате да работите на максимум, нищо чудно да стане още по-зле.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Водолей

Тази седмица е една от най-важните за вашия знак през тази година, защото бележи своебразно ново начало в някаква област от живота ви. Възможно е да се случи събитие, което да ви подтикне да тръгнете в друга посока, да имате съдбовна среща или да започнете нещо ново и значимо.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Риби

През тази седмица е възможно у много от вас да възникне чувството, че не упражнявате особен контрол върху събитията и сякаш парадът се командва от някакви сили. Ако това се случи, изобщо няма смисъл да се съпротивлявате – просто се пуснете по течението и вижте накъде ще ви отнесе.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти