Седмичен хороскоп 11-17 юли: ще бъдем стимулирани по някакъв начин

Седмичен хороскоп 11-17 юли: ще бъдем стимулирани по някакъв начин
Снимка: netinfo

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес и очаквате в утрото на всеки понеделник.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Йоана Йорданова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 11 до 17 юли).

През тази седмица ще бъдем стимулирани по някакъв начин – от нова информация или идея, от възможност, която се разкрива пред нас, или от преживяванията ни в настоящето, които ще бъдат особено вълнуващи. Общуването ще ни доставя особено голямо удоволствие, така че прекарвайте повече време в компания и се забавлявайте на воля. 

Следвайте дългосрочните си цели и бъдете по-инициативни – действията ви сега ще предопределят какво ще се случи в бъдеще.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака:

Овен 

През тази седмица ще ви привличат новото и непознатото. Рутината и спокойствието ще бъдат последното, което ще търсите, просто защото ще има толкова интересни неща, които може да правите.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Телец

През тази седмица звездните влияния ще продължават да ви преподават урока за приемането на промяната. Желанието ви всичко да бъде ясно и предсказуемо едва ли ще се осъществи – ще има неочаквани събития и интересни новини.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Близнаци

През тази седмица умът ви ще бъде много зает с усвояването на нови знания и нови впечатления. За щастие това едва ли ще ви притесни – дори новата информация да ви дойде  малко повече, няма по-добри от вас в ученето и адаптирането, така че по всяка вероятност ще се справите доста добре.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Рак

И през тази седмица думата „промяна“ ще описва най-добре всекидневието и преживяванията ви. За някои от вас следващите дни ще бъдат по-стресиращи, защото ще трябва да излезете извън рамките на познатото.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК.

Лъв

Тази седмица ще отбележи началото на един чудесен период за вас, в който ще може да се насладите на повече спокойствие и приятни изживявания. Работата и ангажиментите лека по-лека ще остават на заден план за сметка на любимите занимания, почивката и забавленията. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Дева

През тази седмица ще постъпите добре, ако намерите начин да давате повече почивка и на тялото, и на ума си. Има вероятност да се чувствате напрегнати или да попаднете в някои по-изнервящи ситуации, така че колкото повече време отделяте за приятни занимания и релаксация, толкова по-добре. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Везни

Динамична и непредсказуема ще бъде тази седмица за вас. Понеделник и вторник ще бъдат особено наситени със събития, а и с емоции. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Скорпион

Макар че ще има моменти, когато ще предпочитате усамотението през компанията на близки и познати, през тази седмица ще бъдете по-спокойни от предишната. Силните звездни влияния, които наведоха някои от вас на по-дълбок размисъл, а други хвърлиха във вихрушка от емоции, лека-полека ще отминават.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Стрелец

През тази седмица, особено в първите дни, вероятно все още ще усещате влиянието на по-трудните звездни влияния, които ви въздействаха през изминалата седмица – може да сте по-вглъбени в себе си, да ви налегне умора или отношенията в личния ви живот да са по-проблемни. Тъй като и вие, и хората около вас ще бъдат по-емоционални, бъдете малко по-внимателни в общуването – особено с родители, деца и любим човек. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Козирог

През тази седмица ще можете да се насладите на плодовете от усилията, които сте положили  през изминалите седмици. Много от вас ще се почувстват удовлетворени, защото начинанието им се е увенчало с успех и вече виждат конкретните резултати. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Водолей

Тази седмица ще бъде много силна за вас – най-вече що се отнася до кариерата и работната среда. При някои представители на знака ще има внезапни промени – дори да ви сварят неподготвени, те ще бъдат за добро и ще ви подействат вдъхновяващо. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Риби

През тази седмица препоръката към вас е да бъдете по-дейни и по-смели, особено що се отнася до нови начинания. Ако искате нещо или пък дадено положение не ви устройва, сега е моментът да се активизирате и да предприемете някакво действие. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Не пропускайте нищо в рубриката ни "Хороскопи", като се абонирате за нашия седмичен бюлетин тук >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти