Седмичен хороскоп 11 - 17 февруари: ако досега сме имали пречки, ще си отдъхнем

ф
Снимка: Thinkstock

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза.

Ето и какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 11 до 17 февруари).

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

През тази седмица едва ли ще се изправите пред някакви по-сериозни пречки или проблеми. Повечето от вас ще сте позитивно настроени, а мислите ви ще са насочени или към предстоящи промени, или към внасяне на подобрения в настоящето. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

ф
Снимка: Thinkstock

Телец

През тази седмица дните ви ще бъдат динамични и вероятно по-интересни, отколкото са били през предишни периоди. Може да пътувате, да изучавате нещо ново или да участвате в многобройни срещи и разговори. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

ф
Снимка: Thinkstock

Близнаци

Тази седмица ще бъде благоприятна за вас, най-вече що се отнася до взаимоотношенията ви – любовни, приятелски и служебни. Ще се разбирате лесно с околните, общуването ще бъде приятно и ползотворно.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

ф
Снимка: Thinkstock

Рак

Ако през изминалите дни сте се били унили или сте срещали повече пречки по пътя си, сега ще може да си отдъхнете – тъмните мисли ще се поразсеят и ще се радвате на повече слънце. А, ако не сте изпитвали подобни усещания, тогава може би е добре да се замислите дали не се въртите в затворен кръг и дали не е нужно да направите някаква по-сериозна промяна, за да излезете от тази рамка. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

ф
Снимка: Thinkstock

Лъв

През тази седмица ключът за успех на личните и служебните ви дела ще се крие в това доколко сте готови да се поставяте на мястото на другите, да обсъждате проблемите с тях и да правите разумни компромиси. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

ф
Снимка: Thinkstock

Дева

Тази седмица ще бъде доста ползотворна за вас в служебно отношение. Каквито и планове и очаквания да имате в тази област, сега е моментът да проявите по-голямо усърдие и да внесете известни подобрения. Ако обаче сте без работа или имате намерение да си търсите нова служба, не отлагайте повече и проявете инициатива – явете на интервю, а има и шанс да попаднете на подходяща обява. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

ф
Снимка: Thinkstock

Везни

През тази седмица ще успеете да си отдъхнете от някои свързани с дома и семейството проблеми, които са ви занимавали, и да обърнете по-голямо внимание на себе си. Дори да не сте имали грижи, а просто да сте прекарвали повече време вкъщи, сега ще изпитвате желание да излизате и да се забавлявате.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

ф
Снимка: Thinkstock

Скорпион

Очаква ви силна седмица, в която ще бъдете доста активни и ще имате енергията да се заемете с много неща. Хубавото е, че ще се чувствате по-уверени в себе си, а това, без съмнение, ще ви помага както във всекидневните служебни дела, така и когато преследвате важните за вас цели. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК

ф
Снимка: Thinkstock

Стрелец

През тази седмица ще усетите прилив на енергия и сили, което без съмнение ще ви подейства ободряващо. Няма да ви се иска да стоите на едно място, еднообразието ще ви отегчава и ще търсите начини да направите всекидневието си по-интересно, а в по-широк план – да се погрижите за собственото си развитие и да подобрите живота си. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

ф
Снимка: Thinkstock

Козирог

През тази седмица вниманието ви ще бъде насочено към бъдещето и е твърде вероятно отношенията, които изградите сега, да се окажат трайни и ползотворни за вас. Още в понеделник ще се открие възможност да видите резултатите от усилията, които сте полагали в миналото, но и следващите дни ще бъдат благодатни за финансите ви, също и за професионалните ви проекти. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

ф
Снимка: Thinkstock

Водолей

Очаква ви една чудесна седмица – изпълнена с повече романтика, забавления и разнообразие. Едва ли ще скучаете, защото няма да липсват покани за участие в интересни събития и приятелски сбирки или любовни изживявания. Не отказвайте да излезете сред хора и да разширите социалния си кръг – ще попаднете на интересни личности. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

ф
Снимка: Thinkstock

Риби

През тази седмица ще се почувствате по-добре, ако отделите малко повече време за себе си. Като цяло периодът е подходящ за активни действия и, ако сте изпълнени с достатъчно енергия и я разпределяте правилно, има шанс да свършите доста неща. Може успешно да започнете нови проекти, да довършите стари или да откриете някакво ново занимание, което да ви вдъхнови. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

ф
Снимка: Thinkstock

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти