Сбъднаха ли се пророчествата на Нострадамус за 2018?

предсказание
Снимка: Thinkstock

Нострадамус е известен пророк, роден във Франция и е девето дете в семейството.

Известен е още с лечението на болести с билки, с пророчествата си и с интереса му към астрологията. 

Нострадамус се е прославил със своите точни пророчески предсказания, и е оставил след себе си огромно наследство под формата на четиристишия.

Твърди е, че той е предсказал цялата световна история от смъртта си досега. Мнозина го смятат за най-великия пророк на Земята.

предсказание
Снимка: Thinkstock

Ето какво беше предсказал за 2018-та година, до чиито край остават само два месеца: 

Нострадамус видял ужасни събития да се случват през 2018 г. 

Френският пророк твърди, че мъртвите ще станат от гробовете и че ще има промени между народите. Няколко природни бедствия ще разтърсят света. За един от центуриите се твърди, че описва възникването на третата световна война.

Нострадамус пише как ще започне „Голямата война“. „Голямата война ще започне във Франция и цяла Европа ще бъде нападната, тя ще бъде дълга и ужасяваща за всички. Накрая ще настане мир, но само малцина ще се радват на него“.

„Войната ще започне между двете големи световни сили и ще продължи 27 години. Момент на голямо насилие ще съвпадне с появата на комета в небето. Ядрен тероризъм и природни катастрофи ще унищожат нашата планета докато една гигантска планета се доближи до Земята.“

Нострадамус сякаш прогнозира няколко природни бедствия и изригването на Везувий. Той казва, че Земята ще се разклаща на всеки пет минути и че природното бедствие ще убие до 16 000 души. Той също така предсказва природно бедствие и в Съединените щати.

Според Нострадамус земетресение ще засегне „особено западната част на САЩ и неговата сила ще се усети по цялото земно кълбо“.

предсказание
Снимка: Thinkstock

Френският пророк предвижда големи катастрофи, които ще бъдат резултат от „глобално затопляне“. Преди стотици години Нострадамус пише, че „Кралят ще ограби горите“ и че „небето ще се отвори и полетата ще изгорят от топлината“.

Вижте какво ще се случи през 2019, дано този път познае ;) >>>

Още статии, които да прочетете:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти