С рогата напред от днес до 10 юни: Меркурий навлиза в Телец, ето какво да очаква всяка зодия

зодия телец зодии
Снимка: iStock

Днес Меркурий преминава в знака на Телеца и ще остане там до 10-ти юни. Хубавата новина е, че до 21-ви април Меркурий ще бъде в нормален ход и периодът ще бъде сравнително лесен, благорпиятен и една идея по-спокоен, макар Телецът да не е идеалният партньор за тази планета.

От 21-ви април очакваме промяна в обстановката, защото от този ден Меркурий става ретрограден, а всички знаем, че това носи своите опасности.

Според специалистите е добре да използваме периодът до 21-ви април за приятни занимания и позитивни мисли, за да се настроим колкото се може по-добре за предстоящия ретрограден Меркурий. Вършете нещо, което ви доставя удоволствие, и доколкото се може, избягвайте неприятните за вас неща.

Хубавото е, че когато планетата на комуникацията е в знака на Телеца, здравият разум взема връх и ние обмисляме думите си, преди да ги изречем.

За разлика от Меркурий в Овен, Меркурий в Телец не внася драматизъм и размах в разговорите си - всичко, което искате, е да кажете това, което имате да казвате: чисто и просто. Всички ще бъдем по-малко склонни да навлизаме в низходящи спирали от мисли и също така ще сме по-малко разсеяни.

Меркурий в Телец на пръв поглед не е най-вълнуващият транзит, защото основният му приоритет е да ви помогне да мислите по-практично, да се съсредоточите и да бъдете по-продуктивни. Можете да свършите много работа, така че сега е идеалният момент да отметнете всичко от списъка си със задачи и да реорганизирате живота си.

Сега, когато Меркурий е в земния Телец, можете да се отдръпнете от всички неща, които сте започнали, но от които вече не се интересувате, и да направите нещо смислено с ярките си и интересни идеи. Това може да бъде особено доходоносен транзит, тъй като земните знаци като Телец са склонни да разчитат много на бизнеса.

Телецът е един от най-продуктивните знаци, така че независимо дали се опитвате да завършите презентация за работа, да направите проект за училище или просто да постигнете напредък в хобито си, това астрологично време е повече от идеално да завършите нещата и по-важното – да ги направите добре.

Ето и какво да очаква всяка зодия от Меркурий в Телец:

Какво да очаква всяка зодия от Меркурий в Телец

Ето какво още ни очаква през АПРИЛ:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти