Пълнолуние във Водолей: Очаквайте неочакваното!

луна
Снимка: Istock

Очаквайте неочакваното! Това е посланието на пълнолунието във Водолей, което ще се състои на 3 август в 18:00 ч. След поредица от лунни и слънчеви затъмнения, време е за едно стандартно пълнолуние. Дали обаче пълнолунието във Водолей може да се нарече така?

Знакът на новото /понякога приятно, а друг път шокиращо/ ще оцвети и този път ежедневието с наситени случки. Ако Лъвът държи на вниманието, лидерството и радостта от живота, то Водолеят е готов да се откаже от всичко познато, да се бунтува и да разчупи стереотипи за едно ново начало. Както се казва: A brave new world.

Традиционно по време на пълнолуние човешката активност е в своя пик – с участието на Водолея, който отговаря за нервната система, съзнанието ще повиши допълнително своята възбудимост. Вероятно някои ще усетят спонтанно желание за големи промени, но нека не забравяме, че пълнолунието е момент за осмисляне на пътя към промените.

Нека използваме енергията на Уран за да надникнем отвъд тривиалното, да подходим визионерски и да потърсим опора в интелекта и духовното разбиране за света. Както се казва, най-лесното е да разрушим всичко, но нека първо сме наясно какво искаме да съградим. Напрегнатият аспект на пълнолунието с Уран допълнително ще наелектризира ситуацията, така че е добре да отделим време да разучим личния си бунт и да се запитаме: Кое е онова, което има нужда от незабавна промяна? Какво остава незабелязано за мен? Коя част от мен се бунтува? Как да ѝ помогна?

Опозицията Меркурий със Сатурн допълнително ще създаде усещане, че не сме разбрани от другите и може би дори сме притиснати във важни за нас решения. Не забравяйте, че песимизмът в случая вероятно е по-голям от реалната ситуация. Използвайте момента да подредите мислите и знайте, че скоро всичко ще се проясни – понякога е необходимо време, за да се адаптираме към промените. По време на пълнолунието помислете с какво бихте желали да се разделите – стари модели, които не ви обслужват вече, поведение и мисли, които ви пречат да бъдете свободни.

Пълнолунието очаква също така двете противоположности да си подадат ръка и открият баланс – имате ли нужда да откриете вашата уникалност сред останалите или пък трябва да оставите настрана усещането, че сте в центъра на света и да се обедините с останалите в нещо много по-голямо. Каквото и да ви липсва, освободете място в съзнанието си, за да може да новото да дойде.

Вижте какво трябва и какво не трябва да правите по време на Пълнолунието:

Настъпва Пълнолуние - ето какво трябва и не трябва да правите!

Автор: Александра Иванчева

Ако искате да научите още за вашия хороскоп, вижте страницата на Алекс Иванчева.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти