Бунт, разруха и нови хоризонти: какво да очакват зодиите от Пълнолунието във Водолей

Пълнолуние Водолей
Снимка: Unsplash, iStock, колаж

Намираме се в разгара на сезона на Лъва и в разгара на лятото, което означава, че напоследък слънцето заема централно място в живота ни. Астрологично погледната, разбира се. Все пак Лъв е единственият знак, управляван от слънцето, така че сега е неговото време да блести.

Но утре, на 11 август, пълнолунието ще открадне светлината на прожектора и няма никакви намерения да играе по правилата.

►Започни да правиш тези 3 неща и вселената ще ти даде това, което искаш

В духа на драматичния лъвски сезон, това е и последната суперлуна за годината, така че очаквайте близостта на спътничката ни до нас да засили ефекта на пълнолунието. Предстоят големи промени, за които е добре да се подготвите.

Предстоящото пълнолуние, известно още като „Есетрова луна“, ще изгрее в свободомислещия и яростно неконформистки знак Водолей, точно срещу Слънцето в огнения Лъв. Тази новаторска и индивидуалистична лунна енергия ни вдъхновява да излезем от обичайните си граници и да освободим душите си от емоционалните окови, които ни пречат да бъдем себе си.

То ще ни подтикне да заобиколим правилата и да проправим нов път в живота си, дори това означава да направим нещо неочаквано или да вървим срещу течението.

Енергията на зодия Водолей почти винаги ни приканва да очакваме неочакваното и това се засилва още повече под въздействието на суперлуната. Това се дължи на мощния квадратен аспект между пълнолунието и непредсказуемата планета Уран, който може да доведе до някои емоционални изненади или криза, която изисква внезапни промени в начина, по който подхождате към нещата.

►Най-независимите и самостоятелни зодии

Сега му е времето да се освободите от чуждите очаквания и собствените си ограничения.

Ето какво може да очаква всяка зодия от Естеровата луна:

Как ще се отрази Пълнолунието във Водолей на всяка зодия

Прочетете какво още ви очаква:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти