Те могат всичко сами: най-независимите и самостоятелни зодии

жена лято балони
Снимка: iStock

Всички ние разчитаме на помощта на нашите общности, близки, приятели по един или друг начин - все пак хората сме изключително социални същества - но и чувството за лична свобода и суверенитет е много добро. В свят, в който нищо не е постоянно и гарантирано, да имаш собствен гръб и да се доверяваш на себе си е задължително, дори и да имаш добри отношения в живота си. За най-независимите знаци на зодиака обаче наличието на самостоятелност е още по-важно.

Макар че някои зодиакални знаци може да са по-природно независими от други, за да има един човек чувство за самодостатъчност, е необходимо нещо повече

от това да се роди на определен ден - а цялостното разглеждане на наталната ви карта може да ви даде по-добра представа за нуждата от свобода.

Например, ако присъстват мотивиращи планети като Слънцето (което олицетворява силата на волята и идентичността) или Марс (който олицетворява действието и енергията) в авантюристичния девети дом или в Стрелец на рождената карта може да направи някого особено свободолюбив и желаещ да изследва нови хоризонти.

По същия начин наличието на определени планети в интроспективния дванадесети дом или Риби може да повиши желанието на човека за уединение и лично пространство.

Продължете в галерията ни, за да разберете кои са най-независимите зодиакални знаци.

Четирите най-независими и самостоятелни зодии

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти