Пълнолуние във Везни утре: предстои развитие на партньорските отношения

Бистра Копанарова

Темата, за която ще си говорим днес, е предстоящото Пълнолуние. То се случва на 5-ти октомври, четвъртък, и повлиява цялата предстояща седмица.

По принцип Пълнолунието проявява във външния свят всичко от подсъзнанието, като това може да са скрити страни, страхове или пък копнежи, зависимости и нужди и поради тази причина не винаги можем да разберем, че това, което харесваме или не около себе си, е отражение на самите нас. 

Как ще усетите Пълнолунието, е много индивидуално и зависи от степента, в която имате връзка със собствения си вътрешен свят и сте наясно с причините за преживяванията и мотивацията за поведението си.

Пълнолунието се случва в знаците Овен - Везни и касае в най-голяма степен отношенията - аз и другите, аз и партньора, още повече, че по това време се случва и съвпадът на Венера с Марс, квадратиращи Сатурн - внимавайте за твърде силни емоции и страсти, които впоследствие поради загубата на баланс да доведат до конфликти или изстудяване и отдръпване.

Да владеете себе си и да носите отговорност за собствените си действия и чувства, означава да не проектирате, а проекцията върху нещо или някой от външния свят е това, което носи болка.               

Но тъй като обикновено партньор, от който се привличате или с който сте, проявява вашите неосъзнати страни, времето е подходящо да наблюдавате внимателно какво се случва между вас – така можете да разберете много за себе си, тъй като винаги става дума за вас самите и вашето възприятие на нещата.  Вижте коя е най-подходящата за вас позиция в отношенията – това е там, където се чувствате в баланс и покой.

Пълнолунието прави квадратура и с Плутон - тук се подчертава необходимостта от трансформация и промени, както и освобождаване от това, което ни прави зависими. Възможно е да се преживее по-кризисно, за това занимания с йога и медитации, както и всякакви духовни практики ще ви подкрепят в този процес на пречистване.

През настоящия период акцентът е върху Везните, които са свързани с хармонията и намирането на верния баланс – точката, в която няма добро и лошо, а всичко е просто такова, каквото е. Тази точка обаче е динамична, а не фиксирана и иска постоянно себеразвитие и промяна.

Времето около Пълнолунието е добро за стартиране на диети, медитации, молитви, йога и водни процедури, както и всякаква работа, която насочва градивно енергията и позволява да я владеете, за да не се проявява хаотично и стресиращо както за вас, така и за околните.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти