Пълнолуние във Везни: ден за важни избори - ето какво трябва и не трябва да правите!

луна
Снимка: Istock

На 21 март всички ние очакваме впечатляващи космически събития: пълнолунието във Везни, началото на новата астрологическа година и денят на пролетното равноденствие. Все събития, които могат да повлияят на живота ни, ако знаем какво да предприемем в този ден.

Пролетното равноденствие през 2019 г. ще съвпадне с пълнолунието във Везни, което ще отвори коридор от безкрайни възможности, благодарение на които всеки може да промени живота си, да изпълни желанията си и да реализира плановете си. Пълната луна на 21 март ще направи сънищата по-реални и осезаеми. Ще изчисти умовете ни от негативните влияния, ще се отървем от всички негативни мисли, за да можем да виждаме ясно и най-накрая да спечелим нещо за себе си.

Снимка: Unsplash.com

Ето защо експертите от сайта dailyhoro.ru препоръчват да се запознаем с това, което може и не може да се направи в този съдбовен ден.

Астрономически факти за 21 март

В четвъртък, 21 март, Луната в знака на Везни ще достигне върха на енергийната си мощ. Също така на 21-ви Слънцето ще влезе Овен - ще дойде новата астрологическа година. Астролозите съобщават, че въз основа на това нашите емоции могат да излязат извън контрол. Това ще има и своите предимства: най-накрая ще можем да се отървем от негативите, да съберем сили и да започнем нов начин живот или ново начинание.

Пълната луна в края на март е различна, тъй като тя почти съвпада с Деня на пролетното равноденствие. С други думи, експозицията на Слънцето почти блокира Луната. Именно влиянието на Слънцето ще се усети ясно на 21 март. Съвпадението на тези астрономически събития се случва рядко.

А какво трябва и не трябва да правим в днешния ден, вижте ТУК >>>

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти